21.06.2011. / 14:33

Autor: Hina

NATO priznao gubitak bespilotnog helikoptera

NATO je u utorak priznao gubitak bespilotnog helikoptera koji je bio u izviđanju u Libiji i demantirao je informaciju libijske državne televizije da je srušen njegov helikopter tipa Apache, rekao je glasnogovornik saveza.

NATO je izgubio bespilotni helikopterNATO je izgubio bespilotni helikopterNATO je u utorak priznao gubitak bespilotnog helikoptera koji je bio u izviđanju u Libiji i demantirao je informaciju libijske državne televizije da je srušen njegov helikopter tipa Apache, rekao je glasnogovornik saveza.

"U utorak ujutro NATO je obaviješten da je bespilotni helikopter saveza nestao s radarskih zaslona u centru za zapovijedanje operacijama u Libiji", rekao je pukovnik Mike Bracken, glasnogovornik operacije "Ujedinjeni zaštitnik" kojom zapovijeda NATO.

"Ta je letjelica bila na obavještajno-izvidnom zadatku iznad Libije radi nadzora Gadafijevih snaga koje prijete civilima", dodao je glasnogovornik.

Rekao je da NATO istražuje uzroke tog incidenta.

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

registracija
21/6/11

građanin, 21.06.11. 15:29

Čestitam "Pustinjskoj lisici" pukovniku Gadafiju na pobjedi!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika