01.07.2011. / 13:24

Autor: Nacional.hr

Japanski jet rock u Močvari

Bend Guitar Wolf je poznat po živim nastupima na kojima imaju svijetleće reklame, smiješne ogromne zvučnike i mikrofone koji rigaju vatru, a ponekad cijeli koncert sviraju bez pauza između pjesama

Guitar WolfGuitar WolfU zagrebačkom klubu Močvara u nedjelju će nastupiti japanski bend Guitar Wolf, poznat po svojom vrlo bučnom glazbom koju nazivaju jet rock n roll, što je kombinacija Ramonesa, rockabillyja, 77 punka i garažog rocka a velika inspiracija gitaristu Seiju je slavna punkerica Joan Jett.

Tročlani bend Guitar Wolf je osnovan 1987. i dosad su snimili deset albuma a poznati su po živim nastupima na kojima imaju svijetleće reklame, smiješne ogromne zvučnike i mikrofone koji rigaju vatru, a ponekad cijeli koncert sviraju bez pauza između pjesama.

Upečatljiv je i njihov scenski imidž: trojica glazbenika su obučeni u crnu kožu u stilu Elvisa Presleyja, imaju zalizane rockabilly frizure i crne sunčane naočale. Pokrenuli su i vlastitu odjevnu kolekciju Jet koja sadrži crne rockerske kožne jakne, hlače, majice i remenje. Kao predgrupa Guitar Wolfu nastupit će zagrebačko-japanski bend The Welcomin' Committee in Flames.

Vezane vijesti

Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se protresti Zagreb

Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se protresti Zagreb

Zagreb, 6. lipnja 2012. - Veliki trojac metala, grupe koje objedinjuju povijest, sadašnjost i budućnost, Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika