12.07.2011. / 14:09

Autor: Hina

Novi kvar na liniji brzog vlaka Peking-Šangaj

Željeznička linija brzog vlaka Peking-Šangaj, otvorena 30. lipnja, u utorak je doživjela novi kvar zbog prekida struje, samo dva dana nakon sličnog incidenta, objavili su kineski mediji.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaŽeljeznička linija brzog vlaka Peking-Šangaj, otvorena 30. lipnja, u utorak je doživjela novi kvar zbog prekida struje, samo dva dana nakon sličnog incidenta, objavili su kineski mediji.

Vlak se morao zaustaviti u dva navrata u manje od sat vremena dok se nalazio u pokrajini Anhui, objavio je internetski portal Eastday.com. Željezničke vlasti nisu neposredno bile dostupne za objašnjenje uzroka nesreće.

U nedjelju je 19 vlakova kasnilo kad su oluja i jak vjetar izazvali prekid struje na dijelu pruge koji prolazi pokrajinom Shandong. Novu liniju koja povezuje duž više od 1300 km kinesko političko središte s gospodarskim otvorio je 30. lipnja premijer Wen Jiabao.

Vezane vijesti

Kineski apel Europi

Kineski apel Europi

Zemlje eurozone koje su zaglibile u dužničku krizu "moraju još više imati na umu da su na istom brodu", ocijenila je u subotu agencija Xinhua, uoči… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika