13.07.2011. / 16:35

Autor: Hina

Kosor: Ministar Mesić je moj izaslanik, a predsjednikovi savjetnici njegovi

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor, odgovarajući na novinarsko pitanje je li istina da je ministru kulture Jasenu Mesiću zabranila da bude izaslanik predsjednika Republike na sutrašnjem otvorenju Splitskog ljeta, izjavila je kako ministri u vladi mogu biti njezini izaslanici, a izaslanici predsjednika Josipovića mogu biti njegovi savjetnici.

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Vlade RH Jadranka Kosor, odgovarajući na novinarsko pitanje je li istina da je ministru kulture Jasenu Mesiću zabranila da bude izaslanik predsjednika Republike na sutrašnjem otvorenju Splitskog ljeta, izjavila je kako ministri u vladi mogu biti njezini izaslanici, a izaslanici predsjednika Josipovića mogu biti njegovi savjetnici.

Odgovarajući u Otoku na novinarska pitanja, premijerka je rekla da je Jasen Mesić ministar u Vladi RH te je određeno da bude njezin izaslanik.

"Predsjednik Republike ima savjetnike koji mogu biti njegovi izaslanici. Mislim da ne bi bilo logično niti bih ja mogla odrediti nekog savjetnika predsjednika Republike da bude moj izaslanik", objasnila je i dodala kako je "to i u skladu s Ustavom".

Novinare je zanimalo i je li istina da je stroga šefica koja svojim ministrima ne dopušta da razgovaraju i druže se s predsjednikom Josipovićem. Kosor je ocijenila kako je "ispod svake razine da komentira tračeve" jer to, kako je rekla, "nije dostojno ni funkcije predsjednika vlade ni predsjednika države".

Premijerka Kosor u Otoku je bila na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća u povodu Dana grada te je u rad pustila Tvornicu furnira Furnir Otok d.o.o. u čiju je gradnju uloženo 105 milijuna kuna, a zapošljava 120 radnika.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
21/6/11

rosa, 13.07.11. 16:51

Do jucer najveca hrvatska tracarica i svadjalica, a danas cak i smrtni dogadjaj proglasava za trac i odbija komentirati uz izgovor da to nije njena razina. Izgleda da je Vlaisavljevicka ozbiljno dozivjela jucerasnju promociju u Miss Universe. Umisljena hdz-OVCA.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika