14.07.2011. / 12:27

Autor: Totalsport

Engleski mediji: Modrić službeno zatražio od vodstva kluba da ga proda

Ipak, otišao je na turneju sa suigračima iz poštovanja prema Redknappu, premda će se menadžer Tottenhama svojim nogometašima iz privatnih razloga priključiti tek u nedjelju

Luka ModrićLuka ModrićMenadžer Tottenhama Harry Redknapp izrazio je nadu da će utakmice koje će njegova momčad odigrati na turneji po Južnoafričkoj Republici skrenuti Luki Modriću misli s toliko željenog transfera.

"Spursi" su u srijedu otputovali u Južnu Afriku, a u zrakoplovu je bio i Modrić, premda engleski mediji navode da je isti dan pismenim putem i službeno zatražio od vodstva kluba da ga proda. Ipak, otišao je na turneju sa suigračima iz poštovanja prema Redknappu, premda će se menadžer Tottenhama svojim nogometašima iz privatnih razloga priključiti tek u nedjelju.

Dan ranije će londonski klub odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama, a suparnik će mu biti Kaiser Chiefs.

- Nadam se da će se Modrić, kad ponovno osjeti nogomet, u potpunosti vratiti i da će biti spreman za novu sezonu - istaknuo je Redknapp koji i dalje ponavlja priču da hrvatski nogometaš nije na prodaju.

Isto tvrdi i predsjednik kluba Daniel Levy koji je dosad odbio ponude Chelseaja teške 22, odnosno 27 milijuna funti. Daily Mail, ipak, tvrdi da bi ga iznos od otprilike 30 milijuna funti, koliko bi Chelsea uskoro mogao ponuditi, trebao smekšati.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika