16.07.2011. / 09:28

Autor: Hina

Murdochova osobna isprika u svim novinama

Medijski magnat i izvršni direktor News Corpa Rupert Murdoch napisao je osobnu ispriku koja je u subotu objavljena u britanskim novinama zbog boli koju su pretrpile žrtve skandala njegovog, sada već ugašenog, tabloida "News of the World", izvješćuju agencije aludirajući na aferu prisluškivanja telefona i hakiranja SMS-ova više od 4.000 Britanaca.

Rupert MurdochRupert MurdochMedijski magnat i izvršni direktor News Corpa Rupert Murdoch napisao je osobnu ispriku koja je objavljena u britanskim novinama zbog boli koju su pretrpile žrtve skandala njegovog, sada već ugašenog, tabloida "News of the World", izvješćuju agencije aludirajući na aferu prisluškivanja telefona i hakiranja SMS-ova više od 4.000 Britanaca.

"Žao nam je", glasi isprika koju su prenijele sve britanske novine, uključujući i konkurentski Daily Telegraph, Financial Times, Guardian i Independent. Tekst isprike je objavila britanska podružnica kompanije, News International.

Murdochova isprikaMurdochova isprika"News of the World se bavio pozivanjem drugih na odgovornost. U vlastitom slučaju to nije uspio", napisao je Murdoch u isprici potpisanoj " S poštovanjem, Rupert Murdoch".

"Žao nam je zbog ozbiljnih nedjela koja su se desila. Duboko se kajemo zbog boli koju su pretrpile pogođene osobe", stoji u isprici.

"U danima koji su pred nama, kada budemo poduzimali daljnje konkretne korake u rješavanju ovih pitanja i popravljanju nanesene štete , čut ćete više od nas", zaključuje se u isprici.

Vezane vijesti

Oh, divne li igre!

Oh, divne li igre!

Glasoviti istraživački novinar i dokumentarist John Pilger objavio je na svojoj službenoj stranici kritički osvrt na aktualnu istragu lorda Briana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika