20.07.2011. / 12:43

Autor: Totalsport

Svjetski rekorder troskoka Tamgho zbog ozljede odustao od Svjetskog prvenstva

Potrebna operacija, kraj sezone hehe bye bye i vidimo se 2012. godine - napisao je na svojem Facebook profilu 22-godišnji Francuz

Teddy Tamgho Teddy Tamgho Francuski troskokaš Teddy Tamgho morao je odustati od Svjetskog atletskog prvenstva, koje će se idućeg mjeseca održati u Koreji, zbog ozljede.

Tamgho, inače svjetski rekorder u troskoku u dvorani, je na netom završenom Europskom prvenstvu u Ostravi slomio gležanj zbog čega će morati propustiti najvažniji događaj godine.

- Slomljen gležanj. Potrebna operacija, kraj sezone hehe bye bye i vidimo se 2012. godine - napisao je na svojem Facebook profilu 22-godišnji Francuz.

Tamgho je na predstojećem svjetskom prvenstvu trebao biti jedan od favorita uz branitelja naslova, Britanca Pillipsa Idowua.

Tamgho je ranije ove godine na Europskom dvoranskom prvenstvu popravio svoj svjetski rekord skočivši 17.92. Francuz je također vlasnik najboljeg skoka ove godine sa 17.91 iz švicarske Lausanne.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika