23.07.2011. / 10:01

Autor: Hina , Nacional.hr

Chavez se sprema za drugi ciklus kemoterapije

"Dovršio sam prvi ciklus kemoterapije i taj je tretman uspješno zaključen", rekao je Chavez telefonom tijekom sastanka njegove socijalističke stranke. "Pripremamo se za drugi ciklus kako bi potpuno uništili i uklonili rizik od ostanka zloćudnih stanica", rekao je

ArhivaArhivaVenecuelanski predsjednik Hugo Chavez u petak je rekao da se priprema za drugi ciklus kemoterapije na Kubi kako bi potpuno uklonio zloćudne stanice i ustvrdio da je prva kemoerapija bila uspješna.

"Dovršio sam prvi ciklus kemoterapije i taj je tretman uspješno zaključen", rekao je Chavez telefonom tijekom sastanka njegove socijalističke stranke. "Pripremamo se za drugi ciklus kako bi potpuno uništili i uklonili rizik od ostanka zloćudnih stanica", rekao je.

Prošlog vikenda se Chavez zbog kemoterapije vratio na Kubu, gdje je prošlog mjeseca operirao tumor. Svoje predsjedničke ovlasti prenio je na ministra financija i potpredsjednika.

Ministar financija je ovoga tjedna izjavio da "ne sumnja" da će se Chavez kandidirati na sljedećim predsjedničkim izborima 2012. godine.

Vezane vijesti

Povratak Chaveza nakon liječenja

Povratak Chaveza nakon liječenja

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez (57) u utorak je sudjelovao u jednoj televizijskoj emisiji koja je trajala više od dva sata, a riječ je o njegovu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika