25.07.2011. / 13:22

Autor: Hina

Afganistan: Srušio se helikopter NATO-a, više ranjenih

Nekoliko osoba je ranjeno u padu američkog helikoptera u sastavu NATO-ovih snaga u Afganistanu, priopćio je u ponedjeljak glasnogovornik NATO-a, dodajući da se nesreća dogodila na istoku zemlje, nedaleko od granice s Pakistanom.

Još nije poznato koliko je vojnika stradalo u nesrećiJoš nije poznato koliko je vojnika stradalo u nesrećiNekoliko osoba je ranjeno u padu američkog helikoptera u sastavu NATO-ovih snaga u Afganistanu, priopćio je u ponedjeljak glasnogovornik NATO-a, dodajući da se nesreća dogodila na istoku zemlje, nedaleko od granice s Pakistanom.

Međunarodne mirovne snage u Afganistanu (ISAF) nisu priopćile koji su uzroci pada helikoptera niti točno mjesto nesreće ni nacionalnost ranjenih ili tip helikoptera.

Lokalna policija i talibani tvrde da su američki helikopter srušili pobunjenici.

Iz afganistanskih se izvora doznaje da je moguće mjesto nesreće okrug Manogai, u provinciji Kunar. To je područje uporište talibana iz Pakistana.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika