03.08.2011. / 19:45

Autor: Hina

Chavez se slaže s Putinom da je SAD "parazit" svjetskog gospodarstva

Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez ocijenio je u srijedu na Twitteru da su Sjedinjene Države "pravi parazit svjetskog gospodarstva", što je u ponedjeljak ustvrdio i njegov "prijatelj", ruski premijer Vladimir Putin.

Vladimir Putin i Hugo ChavezVladimir Putin i Hugo ChavezVenezuelanski predsjednik Hugo Chavez ocijenio je u srijedu na Twitteru da su Sjedinjene Države "pravi parazit svjetskog gospodarstva", što je u ponedjeljak ustvrdio i njegov "prijatelj", ruski premijer Vladimir Putin.

"Pridružujem se onome što je rekao naš prijatelj ruski premijer Vladimir Putin: Sjedinjene Države pravi su parazit svjetskog gospodarstva", napisao je Chavez.

Putin je u ponedjeljak optužio SAD da su "parazit" svjetskog gospodarstva zbog svojeg duga, objasnivši da ta zemlja "živi na kredit, preko svojih mogućnosti i da dio tereta (svojeg duga) prebacuje na svjetsko gospodarstvo".

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

registracija
20/6/11

AntePorkas, 03.08.11. 23:02

A ja se slažem sa svojim susjedom Brankecom koji tvrdi da je Putin kagebeovski bezosjećajni aparatčik a Chavez napuhani sebeljubivi diktator.


registracija
8/7/09

bankar, 04.08.11. 01:06

za to nam ne treba hugo to već svi znamo.... a ti ante pokrij se po ušima


registracija
8/7/10

Maroje, 04.08.11. 13:42

Obožavam Putina jer voli svoju domovinu i narod.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika