16.08.2011. / 14:21

Autor: Nacional.hr

Požarevac bi preuzeo Miloševićev Bambilend, a oni navodno traže 100 tisuća eura

"Mislim da je interes obitelji Milošević i grada Požarevca postizanje dogovora oko preuzimanja "Bambilenda", izjavio je za srpske medije gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević.

Miloševićeva supruga i sinMiloševićeva supruga i sinGrad Požarevac u Srbiji želi preuzeti zabavni park "Bambilend", koji je u vlasništvu obitelji Milošević, izvještava Dnevniavaz.

Grad već ima potpisan ugovor s koncernom "Bambi-Banat" koji je vlasnik spomenutog parka i želi ga proširiti ga sportskim terenima i ostalim sadržajima. "Mislim da je interes obitelji Milošević i grada Požarevca postizanje dogovora oko preuzimanja "Bambilenda". Ukoliko oni žele prodati park o tome ćemo uskoro razgovarati. Navodno su prije tražili 100.000 eura", izjavio je za srpske medije gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević.

Srbijanski mediji javljaju kako je ured za izgradnju grada Požarevca dobila zadatak da pripremi projekt uređenje cjelokupnog prostora, uključujući i Bambi park.

Predstavnici koncerna Bambi Banat potpisali su protokol o suradnji sa Požarevcem na osnovu kojeg se Bambi park vraća Požarevcu, a grad će pomoći u legalizaciji objekata.

Bambi park građen je za vrijeme bombaardiranja NATO-a Srbije i po završetku je bio opremljen najmodernijom opremom. No, nakon što je Milošević svrgnut s vlasti sva vrijedna oprema odnesena je. Proteklih se godina o njemu nije vodila briga pa je većina objekata obrasla u korov.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
10/1/10

avvf2002, 17.08.11. 06:47

Radi se, definitivno, o pribavljanju lokacije, possto je objekat ruiniran.
E, sada pitanje: ko sa kime razgovara/pregovara?
Za jednu stranu se zna, a druga strana? Sledim jedan mail u kome se kazze da Marko trazzi joss 1000 EUR za motornu testeru, koju je izgubio bezzeci sa mamom u Rusiju.
Potrebno je da dodju i potpissu papire.
Videcemo, ali possto je SPS ussao u Vladu, ne sumnjam da ce im isplatiti.
Nasse novce!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika