17.08.2011. / 15:37

Autor: Hina

Nije izdržao: Depardieu se olakšao u hodniku zrakoplova

Francuska filmska zvijezda Gerard Depardieu (62) nije izdržao do zahoda i pomokrio se usred zrakoplova na letu iz Pariza u Dublin, doznaje se u srijedu od zrakoplovne tvrtke kojom je letio, CityJeta, podružnice Air France-KLM-a.

Gerard DepardieuGerard DepardieuFrancuska filmska zvijezda Gerard Depardieu (62) nije izdržao do zahoda i pomokrio se usred zrakoplova na letu iz Pariza u Dublin, doznaje se u srijedu od zrakoplovne tvrtke kojom je letio, CityJeta, podružnice Air France-KLM-a.

"Samo potvrđujem informaciju da se on (Gerard Depardieu) doista pomokrio u zrakoplovu", izvan nužnika, rekla je glasnogovornica Air Francea.

Kako navodi privatna radijska postaja Europe 1, koja je objavila informaciju, glumac se pomokrio pred putnicima dok je zrakoplov polijetao i pošto mu je domaćica rekla da mora pričekati kraj polijetanja kako bi mogao koristiti WC.

"Moram na zahod, hitno je", povikao je glumac dižući se, dok su ostali putnici ostali vezani na svojim sjedalima, rekla je putnica za radio. Domaćica zrakoplova ga je zamolila da pričeka desetak minuta, ali je on odvratio da ne može čekati i "pomokrio se na pod", dodala je putnica.

"Vidjelo se da je 'pod gasom', domaćica se zaprepastila", kazala je.

Glasnogovornica Air Francea-KLM-a nije rekla hoće li ga tvrtka prekršajno goniti.

Depardieu, nezaobilazni lik francuskog filma, s velikim brojem snimljenih filmova, zadnjih je godina zapažen po svojim izgredima i verbalnim ispadima.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika