22.08.2011. / 09:59

Autor: Hina

Nema ozlijeđenih u novoj raketnoj paljbi na Izrael

Pet raketa ispaljeno je u nedjelju navečer iz Pojasa Gaze prema jugu Izraela pri čemu nije bilo žrtava, usprkos primirju koje su odredili glavni palestinski pokreti, rečeno je u ponedjeljak ujutro iz policijskog izvora.

Hamas bi danas trebao objaviti primirjeHamas bi danas trebao objaviti primirjePet raketa ispaljeno je u nedjelju navečer iz Pojasa Gaze prema jugu Izraela pri čemu nije bilo žrtava, usprkos primirju koje su odredili glavni palestinski pokreti, rečeno je u ponedjeljak ujutro iz policijskog izvora.

Jedna od raketa izazvala je štetu u praznoj zgradi u sektoru Eskhola, rekao je isti izvor.

Izraelska vojska suzdržala se od novih zračnih napada tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak na Pojas Gaze, rekao je vojni glasnogovornik.

Do raketne paljbe došlo je iako su glavni palestinski pokreti u Gazi postigli u nedjelju "neformalni sporazum" o primirju u okviru sukoba s Izraelom, rečeno je iz Hamasa.

Primirje bi se službeno trebalo objaviti u ponedjeljak. No policija Hamasa već je "u nedjelju dobila naputak da prekine pucnjavu" na Izrael, naglasio je on.

Do naputka je došlo nakon intenzivnih kontakata uz posredništvo Egipta kako bi došlo do smirivanja stanja.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika