23.08.2011. / 18:33

Autor: Hina

Kod Amy Winehouse nisu pronađene nedopuštene tvari

Nalazi toksikoloških pretraga na tijelu britanske pjevačice Amy Winehouse koja je umrla koncem srpnja u još nerasvijetljenim okolnostima, nisu pokazali prisutnost nedopuštenih tvari osim alkohola, rekla je u utorak njezina obitelj.

Amy WinehouseAmy WinehouseNalazi toksikoloških pretraga na tijelu britanske pjevačice Amy Winehouse koja je umrla koncem srpnja u još nerasvijetljenim okolnostima, nisu pokazali prisutnost nedopuštenih tvari osim alkohola, rekla je u utorak njezina obitelj.

"Nalazi toksikoloških pretraga potvrdili su da u trenutku smrti u Amynu tijelu nije bilo nikakvih nedopuštenih tvari", rekla je obitelj u priopćenju.

"Nalazi upućuju na pristutnost alkohola, ali se još ne može reći je li to pridonijelo smrti", dodaje se u tekstu, u kojemu se navodi da obitelj "u listopadu očekuje zaključke pravosudne istrage" o smrti pjevačice.

Amy Winehouse, diva soula poznata po svom burnom životu, pronađena je mrtva u svom domu u Londonu 23. srpnja. Imala je 27 godina. Obdukcijom nije utvrđen uzrok smrti pjevačice čiji su nagli uspon u karijeri pratili problemi ovisnosti.

Policija je rekla da "nije pronašla ništa sumnjivo" u stanu na sjeveru Londona, gdje je njezino tijelo pronađeno.

Vezane vijesti

Crni biser poročne Amy

Crni biser poročne Amy

Mjesec dana nakon smrti Amy Winehouse "Back To Black" na britanskom se tržištu prometnuo u najtiražniji album prve dekade 21. stoljeća budući da je s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika