08.09.2011. / 14:13

Autor: Totalsport

AS: Bolt odbio 200.000 eura za nastup u Zürichu, dolazi na Hanžek

Svjetski rekorder na 100, 200 i 4x100 metara je već i prije Svjetskog prvenstva u Daeguu najavio kako neće trčati u Zürichu jer mu treba više vremena da se oporavi od ''jet lega'' nakon dolaska iz Južne Koreje

Usain BoltUsain BoltU Zürichu je večeras na rasporedu pretposljednji ovogodišnji miting Dijamantne lige. Kao i obično, najugledniji svjetski atletski miting bit će krcat zvijezdama, ali nedostajat će ona najveća - Usain Bolt.

Svjetski rekorder na 100, 200 i 4x100 metara je već i prije Svjetskog prvenstva u Daeguu najavio kako neće trčati u Zürichu jer mu treba više vremena da se oporavi od ''jet lega'' nakon dolaska iz Južne Koreje.

Prema pisanju španjolskog AS-a, organizatori legendarnog Weltklassea su se ipak nadali da bi Bolt mogao doći u Zürich nakon fijaska koji je odživio na ''stotki'' u Daeguu gdje je diskvalificiran zbog preranog starta u finalu. Za revanš protiv novog svjetskog prvaka Yohana Blakea, kao i ostale dvojice osvajača medalja (Walter Dix i Kim Collins), navodno su mu ponudili 200.000 eura, ali Jamajčanin ih je ipak odbio.

Pojavit će se, međutim, u utorak u Zagrebu na tradicionalnom Hanžekovićevom memorijalu koji je član serije mitinga IAAF World Challenge. Koliki će iznos dobiti za nastup na stadionu Mladosti uz Savu organizatori zasad nisu otkrili.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika