12.09.2011. / 17:28

Autor: Hina

Blanka i Bolt na Mladosti s mladim atletičarima

Dan uoči početka zagrebačkog IAAF međunarodnog atletskog mitinga najveće zvijezde 'Hanžeka', Blanka Vlašić i Usain Bolt družili su se s mladim atletičarima zagrebačkih klubova na stadionu Mladosti uz Savu.

Usain Bolt i Blanka Vlašić (Foto: T. Smoljanović)Usain Bolt i Blanka Vlašić (Foto: T. Smoljanović)Dan uoči početka zagrebačkog IAAF međunarodnog atletskog mitinga najveće zvijezde 'Hanžeka', Blanka Vlašić i Usain Bolt družili su se s mladim atletičarima zagrebačkih klubova na stadionu Mladosti uz Savu.

Svjetska prvakinja u skoku u vis i aktualni olimpijski pobjednik i svjetski rekorder na 100 i 200 metara družili su se s klincima četiriju zagrebačkih klubova Mladosti, Dinamo-Zrinjevca, Zagreb-Ulixa i Agrama.

Neumorno su potpisivali autograme i slikali se s dječacima i djevojčicama od kojih će neki možda postati i nove zvijezde hrvatske atletike.

Druženju s mladim atletičarima prisustvovao je i gradonačelnik Zagreba i predsjednik počasnog odbora zagrebačkog mitinga Milan Bandić.

Najbolji atletičar današnjice u Zagrebu će nastupiti po drugi put. Prvi put je na Mladosti trčao 2006. godine kada je kao 19-godišnjak pobijedio u utrci na 200 metara.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika