Objavljeno u Nacionalu br. 832, 2011-10-25

Autor: Robert Bajruši

Tri godine od Pukijeve smrti

IVO PUKANIĆIVO PUKANIĆU NEDJELJU 23. listopada navršile su se tri godine od atentata u kojem su ubijeni Ivo Pukanić i Niko Franjić. Tijekom protekle tri godine redakcija Nacionala prošla je kroz velike promjene: promijenila se vlasnička struktura, redakcija se nalazi na novoj adresi i radi u kudikamo boljim uvjetima od prijašnjih, a, najvažnije, posljednjih mjeseci značajno je promijenjena uređivačka politika, a time i sadržaji koje nudimo našim čitateljima.

Nacional je prvi hrvatski tjednik koji se potpuno odmaknuo od revijalnih tema i danas se bavi ozbiljnim i analitičkim novinarstvom i međunarodnim temama po uzoru na vodeće svjetske news magazine. Bez obzira na ove promjene, Ivo Pukanić će zauvijek ostati u sjećanjima Nacionalove redakcije.

Puki nije bio samo osnivač Nacionala, nego, sve do njegove mučke likvidacije, pokretačka snaga našeg tjednika. Njegov odlazak zauvijek je ostavio prazninu među svima koji su ga poznavali.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

registracija
17/6/10

jjkeizerin, 02.11.11. 12:29

Jedan od najhrabrijih ljudi koje je Hrvatska ikada imala ili ce imati. Svaka cast covjeku na fantasticnom radu kojeg je ucinio za Hrvatsku i za covjecanstvo uopce. Najiskrenije postovanje!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika