27.10.2011. / 10:22

Autor: Totalsport

Video, Eduardo: Moji golovi me raduju, ali najvažnija je pobjeda

- Uspjeh protiv Dinama je vrlo pozitivam jer će nam ubrizgati potrebno samopouzdanje - rekao je Eduardo

Eduardo da Silva Eduardo da Silva Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva prokomentirao je pobjedu svog Šahtara s 3-2 u gostima kod kijevskog Dinama, u ogledu osmine finala Ukrajinskog kupa.

Dudu je dvama golovima dao golemi doprinos uspjehu svoje momčadi, u 9. i 88. minuti. Za prvi gol mu je odlično asistirao kapetan Šahtara i Hrvatske Darijo Srna. Eduardo je oba gola zabio lijevom nogom.

- Vrlo sam sretan što sam zabio dva gola, ali najvažnije je da smo pobijedili. Pokazali smo karakter nakon dvije teške utakmice protiv Zenita i Metalista. Nastojat ćemo na krilima ove pobjede nastaviti s dobrim rezultatima. Uspjeh protiv Dinama je vrlo pozitivam jer će nam ubrizgati potrebno samopouzdanje - rekao je Eduardo, a potom je opisao svoj prvi gol.

- Vidio sam slobodni prostor gdje bi Darijo mogao centrirati. Dobro sam se postavio, bio sam na pravom mjestu i poentirao.

Koliko je ovo važna pobjeda sa psihološkog stanovišta?

- Jako nam je trebala ta pobjeda, pogotovo u svjetlu zadnjih neuspješnih rezultata protiv Zenita i Metalista. Uvjeren sam da će sada afmosfera u cijelom klubu, kao i u našoj svlačionici, biti sasvim drukčija. Svi smo jako sretni jer smo uknjižili važnu pobjedu - zaključio je Eduardo.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika