11.11.2011. / 19:01

Autor: Nacional.hr

'Neka nam Bog pomogne'

Marasović je proučio kako će HDZ sigurno pobijediti protiv "koalicije mržnje", dok je Kerum Grubišića nazvao "popom" i postavio pitanje otkud mu novci za jumbo-plakate

Željko Kerum (Foto: Filip Brala/PIXSELL)Željko Kerum (Foto: Filip Brala/PIXSELL)Predstavljanje izbornog programa HDZ-a u 9. i 10. izbornoj jedinici dobilo je novi moment kada se pojavio njihov najnoviji koalicijski partner Željko Kerum.

Svatko tko je imalo pratio događanja u Splitu nemalo se iznenadio koalicijom HDZ-HGS. No, kada su danad predsjednik gradske podružnice HDZ-a Dujomir Marasović i Željko Kerum jedan drugome čestitali, stisnuli ruku i nasmijali se, rijetki su uspjeli suspregnuti osmijeh.

Naime, dvojac koji se još nedavno častio epitetima poput "kreten" i "bolesnik", danas je zajednički "udario" po izbornim protivnicima - Kukuriku koaliciji, ali i Ivanu Grubišiću.

Marasović je proučio kako će HDZ sigurno pobijediti protiv "koalicije mržnje", dok je Kerum Grubišića nazvao "popom" i postavio pitanje otkud mu novci za jumbo-plakate.

Kerum je potom optimistično najavio osvajanje čak 19 mandata te zavapio "neka nam Bog pomogne".

Na kraju je novinarima pojasnio kako su ankete koje prognoziraju propast HDZ-a na ovim izborima krive i ništa ne vrijede.

"Te ankete ništa ne valjaju. Anketari iz tih agencija ne daju građanima da se slobodno izjasne za koga će glasati. Oni im naređuju da kažu ono što se tim agencijama sviđa", rekao je Kerum i bio nagrađen pljeskom prisutnih HDZ-ovaca.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
3/12/10

Yoda, 11.11.11. 21:15

"kreten" i "bolesnik" se odnosi na obojicu, ali i na one koji će ovima dati glas...


registracija
23/9/11

Ceraria, 11.11.11. 21:24

dobar naslov, "neka nam Bog pomogne" ako se ostvari ono o cemu ovaj majmun govori. splicani moji dragi, ako vam je imalo stalo do vas i vaseg dostojanstva, ne dozvolite da se to dogodi.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 11.11.11. 22:09

Ceraria,
morate shvatiti da je u Splitu puno manje fetivih Splićana a puno više Vlaja koji se nazivju Splićanima, ali su i nadalje duhom i kulturom ostali u svojem kamenjaru. Najbolji primjeri su Kerum i sekica Nevenka.


registracija
27/7/09

verina, 11.11.11. 23:00

Ako ova kreatura postane zastupnik, Sabor neće biti ni kokošinjac ni curkus kao dosad, nego tragedija hrvatskog naroda..


registracija
11/1/10

fluid, 11.11.11. 23:22

I Neron je bio vladar Rima.Doduše luđak,ali je to ipak bio.Pored sve mudrosti rimske kao i pameti.Neron postavi svojega konja na mjesto političke funkcije u Senatu i Rim to popuši bez otpora.Zaista ima situacija u povijesti koje su toliko tragikomične da ih se nemože uvrstiti ni u jedan pametan potez.Ali su ipak tu.Stvarnost.Tako je i sa Kerumom i HDZ-om.Nevjerovatno ali hrvatska stvarnost.No ni talijani nisu imali puno boljega.No Berluskoni je drmao Italijom a oni nisu imali lijek za tu glavobolju.


registracija
16/6/10

nosonja, 12.11.11. 08:07

Ja mislim da svi oni drže jedan drugoga u ADZetu pod ucjenom. Svi imaju umuljane ruke i ako bilo tko hoće van čeka ga neka optužnica.Tako je vjerojatno i sa ova dva Muppetovca. Oni su operirani od srama,ponosa,morala,osjećaja prema svom narodu.Duje je možda rekao Jaci da to nije u redu, a ona mu je rekla- ajde probaj,nemoj stisnuti ruku kerumu i vidjet ćeš što će ti se dogoditi.
Hrvatska je doživjela moralni Černobil.


registracija
2/1/11

prohujalo, 12.11.11. 10:56

jedino sto mi je drago da ipak kod nas Hrvata(doista sa malim zakasnjenjem)ipak radi svijest.....
nadam se da ovim nasim domoljubima-sljedbenicima Krivoustog i pizza maker(kojima je jedini cilj bio osobna rehabilitacija i materijalna korist na ustrb gradana Hrvatske) ovog puta nece pomoci ni Katolicka crkva da pobijede......
a sto se tice Jace-njoj nisu ravni ni komunisti-ni oni nisu bili na svakom otvaranju, a ni lagali toliko koliko ista......pitam se samo ciji li je ona ucenik-sta bi se reklo poturica(a ti su najgori)......


registracija
29/4/09

florenz, 12.11.11. 13:07

Da je g. Kerum "ukrasio" Marjan hiper-Isusom, možda se i ne bi toliko osramotio bez Božje pomoći. Ovako, ako iako je poput premijerke promjenio "frizuru" - nema mu spasa.


registracija
12/11/11

Janko1979, 12.11.11. 15:35

smijat ce nam se cijela Europa!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika