16.11.2011. / 12:10

Autor: Nacional.hr

Tvrtka Pevec uplatit će bivšim vlasnicima 800.000 kuna

"Sve je lege artis. Peveci su bili zaposlenici tvrtke i kao takvi su stečajnom upravitelju prijavili svoja potraživanja", izjavio je za anonimni izvor

Zdravko i Višnja Pevec Zdravko i Višnja Pevec Višnja i Zdravko Pevec uskoro bi trebali dobiti 800.000 kuna od tvrtke Pevec u stečaju, izvještava Danas.hr.

"Sve je lege artis. Peveci su bili zaposlenici tvrtke i kao takvi su stečajnom upravitelju prijavili svoja potraživanja", izjavio je za Jutarnji list anonimni izvor.

Stečajni upravitelji bjelovarskog i zagrebačkog Peveca, Mira Ilinčić i Darko Šket, prihvatili su potraživanja supružnika i novac će im sjesti na račune u četiri rate, svaka tri mjeseca. Zaostale neisplaćene plaće i otpremnine zatražilo je i 1 100 bivših radnika, njima će biti isplaćeno 24 milijuna kuna.

Podsjetimo kako su prema pravomoćnoj optužnici Pevecovi nezakonitim poslovanjem oštetili svoju bivšu tvrtku za 3.8 milijuna kuna, a državni proračun za 10 milijuna kuna.

Vezane vijesti

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

Čelnici sindikata u Brodotrogiru zatražili su danas od prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića da se žurno očituje o… Više

Komentari

registracija
16/9/11

Brkoni, 16.11.11. 12:35

Cek malo! Oni maznu 13,8 mil kuna, i oda jos dobiju 800 000?!? A majke ti mile i drzave!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika