20.11.2011. / 14:03

Autor: Hina

J. Kosor u Slavoniji

'Oporba nam soli pamet o moralu, a ne smjenjuju pijane vozače'

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor istaknula je danas na predizbornom skupu u Slavonskome Brodu kako je ovo trenutak kad se polažu računi i kada se treba sjetiti tko je i što u političkom životu radio u proteklih 20 godina te je, uz ostalo, poručila kako HDZ neće dopustiti da se iz državne uprave otpusti 80 posto zaposlenih kako najavljuju HDZ-ovi konkurenti.

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor istaknula je danas na predizbornom skupu u Slavonskome Brodu kako je ovo trenutak kad se polažu računi i kada se treba sjetiti tko je i što u političkom životu radio u proteklih 20 godina te je, uz ostalo, poručila kako HDZ neće dopustiti da se iz državne uprave otpusti 80 posto zaposlenih kako najavljuju HDZ-ovi konkurenti.

"Sigurna sam da će Hrvatice i Hrvati prepoznati sve ono što smo napravili u teškim vremenima gospodarske krize, svjetske gospodarske krize. Da će prepoznati da je HDZ vodio Vladu koja je završila pregovore za ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Sigurna sam da će te dati potporu stranci koju je utemeljio dr. Franjo Tuđman, koji je uz hrvatske branitelje najzaslužniji za slobodnu, demokratsku i neovisnu Hrvatsku", kazala je Kosor obraćajući se okupljenima na predizbornom skupu na kojem su predstavljeni kandidati za V. izbornu jedinicu.

Istaknula je kako je ovo trenutak kad se polažu računi i kada se treba sjetiti tko je i što u političkom životu radio u proteklih 20 godina. "Oni koji su 25. lipnja 1991. izašli iz Sabora kada je trebalo glasovati o slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj, danas nam neprekidno žele dijeliti lekcije o ponašanju, domoljublju o odnosu prema Hrvatskoj", kazala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor dodajući kako vjeruje da je ovo trenutak odluke.

"Odlučujete hoćemo li sami dalje uređivati našu kuću ili ćemo dopustiti našim suparnicima dovedu MMF. Tako je to bilo za njihove vlasti, vjerujem da Hrvatice i Hrvati to neće dopustiti", kazala je Kosor te poručila da "HDZ neće dopustiti da se iz državne uprave otpusti 80 posto zaposlenih kako najavljuju HDZ-ovi konkurenti".

Podsjećajući kako je HDZ širom otvorio vrata borbi protiv korupcije, Kosor je istaknula kako u toj borbi neće posustati, te da borba protiv korupcije treba obuhvatiti i članove drugih stranake, a ne samo HDZ. "Nećemo dozvoliti da nam drže predavanja oni koji nemaju snage, jer nemaju odgovornosti prema Hrvatskoj da smjene ni one koji su pijani vozili. Nego nam sole pamet o tome kako se trebamo moralno ponašati", kazala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na predizbornom skupu u Slavonskome Brodu.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/10/10

agaSovulj, 20.11.11. 14:42

kako je nije sramota govoriti o moralnosti. Isto tako o onome što je HDZ na čelu sa Pogrebnikom Domovine napravio u zadnjih 20 godina. Možda bi trebalo krenuti od dovođenja proustaške emigracije, do proganjanja, pljačkanja, mučenja i ubijanja onih za koje su odredili da imaju pogrešna krvna zrnca a neprocesuiranja počinitelja, pa do dogovora s Grobarom Srbije o stvaranju dviju velikih zemalja na Balkanu a na štetu Bosne, do pretvorbe i privatizacije koja je omogućila odabranoj "domoljubnoj"eliti da se obogati a istovremeno gurnula Hrvatsku na dno samog dna, do lažnih invalida i branitelja koji uporno sisaju krv hrvatskog bića, do nepotizma i pljačke državnih poduzeća i stvaranja crnih fondova.. Ima još, ali dosta je i ovo da se vide njihovi uspijesi. I zato im od sveg srca hvala.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 20.11.11. 15:35

Krava punom parom radi u korist oporbe.Svako njeno otvaranja usta 1:0 za oporbu.


registracija
23/9/11

Ceraria, 20.11.11. 15:39

...stranka koju je utemaljio Franjo Tudman i Josip Boljkovac...


registracija
1/3/11

Laudate, 20.11.11. 15:42

Za sada oporba udružena sa medijima vodi 1:0 protiv vladajućih.

Kada Milanović dođe na vlast isti ti neprofesionalni i potkupljeni mediji će se okrenuti protiv njega jer pravim vlasnicima medija koji sjede negdje izvan Hrvatske ne odgovara niti jedna stabilna i konsolidirana hrvatska vlast koja će voditi računa o nacionalnim interesima.

Uz medije ruku pod ruku idu i brojni kratkovidni građani i komentatori na ovom portalu.


registracija
31/1/10

STTony, 20.11.11. 15:59

Pa ova preglupa Kokoš nema pojma da se sad na izborima ne polažu računi za zadnjih 20, nego 4 godine ccccc


registracija
3/10/11

yellowbrickroad, 20.11.11. 16:12

Laudate, definitivno si u pravu.No, prvo treba ove zamijeniti.


registracija
15/8/09

vergilia, 20.11.11. 16:18

Tako je, u državnoj upravi i dalje trebaju sjediti uhljebljeni HDZ-ovci i hrvatski građani i dalje trebaju izdvajati za tu nepotrebnu administraciju! I dalje će hrvatski građani otkidati iz svojih usta, od svojih jadnih plaća i mizernih (nepovlaštenih) mirovina za pijanog Šeksa i ostale saborske balaste, jer Šeks, zamisli, nije pijan vozio nego samo vodio, a to je moralno po izopačenoj, licemjernoj ocjeni ove egoistične kokoši koja javno laže i maže, a druge proziva za laži - fuj, sramotno se pozivati na '91 ako si osam godina krao i pljačkao praveći se da ništa nisi vidio ni znao i koji dalje nudiš kontinuitet te i takve korumpirane vlasti. To je HDZ-ovski "nacionalni interes", manipuliranje svojim primitivnim kupljenim biračkim tijelom, slijepim na stvarnost i realnost - nadam se, stvarno se nadam da će više biti onih koji nisu slijepi kod očiju, koji čuju i vide što se ustvari krije iza ovih bezobraznih floskula i parola.Gade mi se te spodobe u ljudskom obliku kojima laž izlazi iz ustiju čim zinu, koji se bahato smješkajui imaju obraza javno se pokazivati ispred onih kojima su otimali i koje su uništavali godinama. Gade mi se!


registracija
14/1/11

kutuzov, 20.11.11. 16:58

To ja zovem teška politička dilema. Bože moj, za koga ću glasat? Jedni ne znaju vozit, a drugi su pokrali sve što se pokrasti moglo i što nije zakovano za nebo. Glasat ću stoga za Pupovca i njegovo veselo doušničko društvo u ćošku.


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 20.11.11. 17:24

Zasto se ovim vrlo "zasluznim" ljudima u stvaranju super prosperitetne hrvatske politike i hrvatskog blagostanja sada pred izbore vidi toliko negativne energije na licima? Da li je u pitanju strah? Barem oni se nemaju cega bojati,zar ne?


registracija
11/12/07

time, 20.11.11. 17:29

Zabrinjavajuće je sto HDZ kupuje birače po općinama u kojima su njihovi na vlasti a takvih nije malo. Dijele po 200 EUR-a za glasanje po domaćinstvu i zato pričaju da će se mnogi iznenaditi rezultatima, jer imaju sigurne birače.Znači još nisu otkriveni svi crni fondovi.


registracija
9/8/09

vinko12, 20.11.11. 17:36

Bravo Premijeko, deri bagru jos par tjedana jer ih stiti njihovo novinarstvo i sudstva i mesiceva-josipoviceva udba.
Pijani boljsevici koji pocivaju na monsrtuoznim komunistickim zlocinima bi drzali pridike o moralu i etici. Zar to ima igdje na svijetu osim u S. Koreji i Kubi.
Kopilad komunizma uvijek komunisti.
Koalicija domoljubnih stranaka pobjedjuje.


registracija
31/1/10

STTony, 20.11.11. 18:08

Koja koalicija domoljubnih stranaka, pa nitko ne želi koalirati sa zločinačkom orgnaizacijom osim kolega im ratnih profitera?


registracija
3/12/10

Yoda, 20.11.11. 18:14

@Vinko12 - spameru i trolu, baš su pitali sa psihijatrije gdje si...
Kad govoriš o pijanim boljševicima obrati se Šeksu, a kad govoriš o monstruoznim zločinima samo ću ti spomenuti Jasenovac i Staru Gradišku, da dalje ne nabrajam..
Domoljubne stranke, u prijevodu kriminalci koji su opljačkali Hrvatsku, neće pobijediti, ali to već i ti znaš.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 20.11.11. 18:15

Vinko vise te nitko ozbiljno ne shvaca,razumi to vec jednom.


registracija
7/7/11

gadovi, 20.11.11. 18:16

Da je kojim slučajem u prometnoj nesreći ubio dva srbina tada bi bio hrvatski branitelj i dobio bi respektabilnu mirovinu, ovako hebeš mađare.
Ili da kojim slučajem sjedi pijan u saboru tada bio bi Šeks, ovako??.


registracija
7/7/11

gadovi, 20.11.11. 18:19

Uostalom, najbitnije da se ne smjenjuju Kalmete i sl.


registracija
21/2/11

skyway, 20.11.11. 19:18

@Aga Sovulj, sve si lijepo kazao i sada vise nemam sto dodati, osim da za ovu tuku vjerujem nece glasati ni ta budaletina Vinko12, udbaski provokator.


registracija
31/1/10

STTony, 20.11.11. 19:45

Vinka12 za premijera! :)


registracija
26/12/06

capica, 20.11.11. 20:31

"Oporba nam soli pamet o moralu, a ne smjenjuju pijane vozače"


U vladajućoj stranci pijanci ne samo da voze, nego i vode državu, donose zakone , laprdaju po skupovima itd.


registracija
12/12/10

Klarens, 21.11.11. 05:41

Radujte se maloumni
....................................
Ovo se samo mjenjaju lutke
...................................
Zhica i lutkari su
......................................
ISTI !!!
.................................
Nasha mila KPJ
...............................
Uvijek bila i ostala
...............................
U sluzhbi
................................
TUDJIH INTERESA


registracija
20/5/09

BXLCRO, 21.11.11. 06:05

Pijani vozaci placaju globu drzavi a oni u Remetincu su
kriminalci lopovi, plackasi koji su se obogatili na racun drzave ! Nije to isto!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika