21.11.2011. / 08:05

Autor: Hina

'Neke političke snage žele da HDZ nestane'

Predsjednica HDZ-a i prva na listi stranke u V. izbornoj jedinici Jadranka Kosor poručila je kako "neke političke snage u Hrvatskoj žele ne samo da HDZ izgubi izbore, već da nestane, da ga sravne i padne ispod pet posto".

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica HDZ-a i prva na listi stranke u V. izbornoj jedinici Jadranka Kosor poručila je kako "neke političke snage u Hrvatskoj žele ne samo da HDZ izgubi izbore, već da nestane, da ga sravne i padne ispod pet posto".

"Voditi državu ne znači podijeliti fotelje već vjerno služiti narodu, a HDZ je svojim radom zaslužio da ponovno dobije povjerenje hrvatskih birača", rekla je Kosor na predizbornom skupu za V. izbornu jedinicu održanom u vinkovačkoj sportskoj dvorani "Lenije".

Dotaknuvši se postignuća HDZ-a u protekle dvije godine među kojima je spomenula aktivnosti za oporavak gospodarstva, borbu protiv korupcije i završetak pregovora s EU, ustvrdila je kako "opozicija nije željela da Hrvatska završi pregovore i postane punopravna članica EU".

"Vraćamo se izvornome programu HDZ-a kakvim ga je napisao dr. Franjo Tuđman", poručila je pozvavši članove HDZ-a da do 4. prosinca rade za dobrobit stranke i 24 sata dnevno ako treba te da razgovaraju i sa susjedima i objasne im politički trenutak u kojem se Hrvatska nalazi i svemu onome što HDZ nudi u svome programu.

Na skupu, na kojem se okupilo nekoliko tisuća Vinkovčana, govoro je i drugi na listi za V. izbornu jedinicu, ministar poljoprivrede Petar Čobanković, rekavši kako mu je iznimna čast što je predsjednica Kosor odabrala upravo tu izbornu jedinicu da bude prva na listi te poručio kako se ne mora brinuti da će je članovi stranke u toj izbornoj jedinici iznevjeriti.

Peti na listi, saborski zastupnik Tomislav Čuljak, ustvrdio je kako HDZ na "prvom mjestu na listi ima bolid, dok su druge stranke u izbore krenule s traktorima i biciklima".

Jednaesti na listi HDZ-a za V. izbornu jedinicu, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, izrazio je uvjerenje u sigurnu pobjedu HDZ-a u toj izbornoj jedinici.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
23/10/09

spinner, 21.11.11. 08:36

A je glupa, pa ne samo neke političke snage. Barem 80% Hrvata to želi...


registracija
24/7/11

mrvek, 21.11.11. 08:49

Ma kakve stranke. Želim ja da nestanete i to u vidu magle. Samo tako ćemo spasiti ovu zemlju. MRŠ STOKO!!!


registracija
15/8/09

vergilia, 21.11.11. 08:55

Ma vidi kako se dala fotošopirati - ko da ide na izbor za mis - a NAROD dolje ISPOD NJE, sitni, mali građani i građanke!


registracija
26/1/08

Rampa, 21.11.11. 09:57

Ma koje političke snage?
Želim da nestanete ZAUVIJEK i to ne ispod 5 %, već ispod -5% i da se nikad ne pojavite više u ovoj zemlji, kriminalne pijavice!!!!!!!


registracija
9/3/11

ajme3meni, 21.11.11. 10:16

Draga premijerko,
hvala Vam, što ste me svojim istupima prosvjetlili i uvjerili za koga trebam glasati. Nema više dilema liberali ili don Grubišić. Izabrala sam treću opciju Kukuriku koaliciju, kako moj glas nebi kojim slučajem , ako navedene stranke ne prođu izborni prag, pripao vama.

Vama i Vašoj stranci od srca želim da završite u ropotarnici povijesti.


registracija
27/8/09

Lujo1, 21.11.11. 10:25

Si nisam mislil kak sam ja "politička snaga"!
Nemrem bilviti!


registracija
14/7/11

Trinity, 21.11.11. 10:50

Ove izjave prelaze granicu zdravog razuma !!!!!!!
To je najblaže što mogu reći.
Nestaniteeeeeee!!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika