30.12.2011. / 09:07

Autor: Hina , Nacional.hr

Ništa od promjena

Sjeverna Koreja razuvjerila 'glupi' Zapad

"Svečano i ponosno objavljujemo glupim političkim dužnosnicima u svijetu, uključujući marionete iz Južne Koreje, da ne očekuju ni najmanju promjenu s naše strane", objavilo je povjerenstvo za nacionalnu zaštitu u priopćenju o kojem izvješćuje KCNA

ArhivaArhivaSjeverna Koreja upozorila je u petak da neće mijenjati politiku pod novim čelnikom, mladim Kim Jong-Unom koji je upravo naslijedio pokojnog oca na čelu zemlje, objavila je službena agencija KCNA.

"Svečano i ponosno objavljujemo glupim političkim dužnosnicima u svijetu, uključujući marionete iz Južne Koreje, da ne očekuju ni najmanju promjenu s naše strane", objavilo je povjerenstvo za nacionalnu zaštitu u priopćenju o kojem izvješćuje KCNA.

Pjongjang je odbacio i svaku mogućnost rasprave sa sadašnjom vladom u Seulu. "Kao što smo rekli uvijek ćemo se protiviti uspostavi odnosa s izdajnikom Lee Myung-Bakom i njegovom klikom", dodaje povjerenstvo smatrano najmoćnijom strukturom u zemlji, govoreći o južnokorejskom predsjedniku.

U četvrtak, dan nakon pogreba Kim Jon-Ila preminulog 17. prosinca, Kim Jong-Un proglašen je "vrhovnim vođom stranke, vojske i naroda" na velikom vojnom skupu organiziranom u Pjongjangu.

Vezane vijesti

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Predsjednik Hrvatskog društva ekonomista i bivši ministar gospodarstva, Ljubo Jurčić, izjavio je kako sadašnja Vlada ne poduzima prave mjere kako bi… Više

Komentari

registracija
4/6/11

VladSerbia, 30.12.11. 09:26

Zanimljivo je da im ne smeta primati pomoc u hrani i drugim stvarima od "glupog" Zapada i juznokorejskih "marioneta". Uvek sam mislio da se vlast jedne zemlje tice iskljucivo te zemlje, ali dinastija Kin se ponasa prema svojoj zemlji kao prema svom feudu.


registracija
15/5/09

Fidelito, 30.12.11. 09:42

Kada stižu vreće sa rižom na kojima su oznake organizacije US aid, to prikazuju svome narodu kao danak koji amerikanci moraju plaćati Sj. Koreji. Dobar izgovor zlata vrijedi, a to barem mi dobro znamo!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika