10.01.2012. / 18:18

Autor: Nacional.hr

Koalicija u akciji

Povlaštene mirovine ukidaju se već na prvoj sjednici

Zakon kojim bi se povlaštene saborske mirovine ukinule već je u pripremi

Boris ŠpremBoris ŠpremJedno od predizbornih obećanja Kukuriku koalicije bilo je ukidanje povlaštenih mirovina saborskih zastupnika i čini se kako bi upravo ono moglo biti prvo realizirano.

Kako je za Večernji list ispričao predsjednik Sabora Boris Šprem, zakon kojim bi se povlaštene saborske mirovine ukinule već je u pripremi i očekuje se da će se naći na dnevnom redu prve saborske sjednice koja je sazvana za 18. siječnja.

Prva sjednica trebala bi trajati dva tjedna, a dnevni red za sad ima sedam točaka. Započeti će s aktualnim satom, imenovanjima u radna tijela saborskih odbora, a potom će se krenuti na rasprave različitih prijedloga i prihvaćanje izvješća različitih regulatornih tijela.

Saborsko predsjedništvo dogovorilo je kako neće zapošljavati nove ljude već će posao ravnomjerno rasporediti na one koji su već zaposleni. I uz takvu odluku, Sabor bi kraj godine trebao dočekati sa nešto manjim brojem zaposlenih jer će neki od zaposlenika otići u mirovinu.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 10.01.12. 19:26

narod bi rekao malo ali slatko zadovoljstvo!


registracija
28/4/10

Zvonko, 10.01.12. 20:52

Šteta!

A taman sam mislio za 4 godine na izbore!

Ne isplati se prostituirati. Mala para...bolje mi je vako...lemujzina i lukno, al' redovito!!!! hehehe


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika