15.01.2012. / 17:40

Autor: Hina

Komšić Hrvatskoj čestitao 20. godišnjicu priznanja

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću i svim građanima Republike Hrvatske u povodu obilježavanja 20 godina međunarodnog priznanja ističući da je hrvatski put prema EU postao vodilja ka zajedničkoj europskoj zajednici naroda, priopćeno je u nedjelju iz Predsjedništva BiH.

Željko KomšićŽeljko KomšićPredsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću i svim građanima Republike Hrvatske u povodu obilježavanja 20 godina međunarodnog priznanja ističući da je hrvatski put prema EU postao vodilja ka zajedničkoj europskoj zajednici naroda, priopćeno je u nedjelju iz Predsjedništva BiH.

"Zadovoljstvo mi je i čast da Vama i građanima Republike Hrvatske mogu uputiti iskrene čestitke u povodu obilježavanja 20 godina nezavisnosti Republike Hrvatske. Od tada ste pokazali svu težinu izgradnje demokratskog puta jedne države, koja nam je sada postala vodilja na našem putu ka Europskoj uniji", navodi se u Komšićevoj čestitki.

Pri tome je predsjedavajući BiH Predsjedništva istaknuo da će dvije prijateljske zemlje "ulaskom u euroatlantsku obitelj naroda ući u novo doba" i unaprijediti dobrosusjedske i prijateljske odnose te zajednički život i budućnost u demokratskoj Europi.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika