27.01.2012. / 18:50

Autor: Hina

Potres pogodio sjevernu Italiju, nema povrijeđenih

Potres magnitude 5,4 po Richteru u petak poslijepodne pogodio je pokrajinu Parmu u sjevernoj talijanskoj regiji Emiliji-Romagni, no zasad nema informacija o ozlijeđenima ni o eventualnoj materijalnoj šteti, izvijestili su talijanski mediji.

Potres je pogodio sjever ItalijePotres je pogodio sjever ItalijePotres magnitude 5,4 po Richteru u petak poslijepodne pogodio je pokrajinu Parmu u sjevernoj talijanskoj regiji Emiliji-Romagni, no zasad nema informacija o ozlijeđenima ni o eventualnoj materijalnoj šteti, izvijestili su talijanski mediji.

Potres se snažnije osjetio u Genovi, Torinu i u Bologni te u Milanu, a nešto slabije su ga osjetili stanovnici toskanske regije i Venecije.

Slabiji potres s epicentrom u Reggio Emiliji u srijedu se osjetio u Milanu i u Torinu, dvama velikim sjevernim gradovima u zemlji. Talijanski geofizički zavod izvijestio je da je taj potres bio magnitude 4,9 u epicentru.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika