11.02.2012. / 09:59

Autor: Hina

Grčka vlada odobrila plan štednje

Grčka vlada odobrila je u noći s petka na subotu nacrt zakona s mjerama štednje koje su predložili MMF i Europska unija kako bi zauzvrat dobila novi paket pomoći u vidu zajma od 130 milijuna eura potreban kako bi se izbjegao opći bankrot, objavili su vladini dužnosnici.

Grčka je ipak prihvatila plan štednjeGrčka je ipak prihvatila plan štednjeGrčka vlada odobrila je u noći s petka na subotu nacrt zakona s mjerama štednje koje su predložili MMF i Europska unija kako bi zauzvrat dobila novi paket pomoći u vidu zajma od 130 milijuna eura potreban kako bi se izbjegao opći bankrot, objavili su vladini dužnosnici.

"Odobren je", potvrdio je ministar koji je sudjelovao na sastanku kabineta.

Kako prenosi agencija ANA, zakon, o kojemu bi u nedjelju trebao glasovati parlament, donesen je jednoglasno i njegovim prihvaćanjem otvara se put za dobivanje prijeko potrebnog zajma.

EU također od Grčke zahtijeva da utvrdi daljnjih 325 milijuna eura uštede u državnom proračunu te da sve političke stranke jasno izraze spremnost za provedbu reformi.

Najavljene mjere štednje pokrenule su ovoga tjedna masovne prosvjede i dva generalna štrajka u zemlji.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
10/2/12

alen1986, 11.02.12. 14:04

Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: mema.alen@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika