29.02.2012. / 15:25

Autor: Totalsport

Samuel odbio produžiti s Interom i želi u London

- Premda ćemo razmotriti svaku ponudu, Walter je izrazio želju da u smiraj karijere zaigra za neki od londonskih klubova - rekao je njegov agent

Walter Samuel (Reuters)Walter Samuel (Reuters)Posljednji ugovor u karijeri branič nogometne reprezentacije Argentine i milanskog Intera Walter Samuel želi odraditi u jednom od londonskih klubova.

Neočekivanu ponudu odličnog obrambenog pojačanja iz Italije su dobili londonski premierligaški klubovi, prije svih Arsenal, Chelsea i Tottenham, nakon što je 33-godišnji srednji branič Walter Samuel odbio produžiti vjernost Interu, te putem menadžera poručio kako bi volio zadnje godine u karijeri provesti u Londonu.

Samuel želi plaću od 90.000 funti tjedno kao zadnji unosan ugovor u karijeri jer će slijedećeg mjeseca napuniti 34 godine.

- Premda ćemo razmotriti svaku ponudu, Walter je izrazio želju da u smiraj karijere zaigra za neki od londonskih klubova - rekao je njegov agent Barry O'Connor.

Bivši član Real Madrida, Boca Juniorsa i Rome za nacionalnu selekciju odigrao je 56 utakmica, a pod vodstvom Josea Mourinha je 2010. godine kao standardni član prve momčadi s Interom osvojio trostruku krunu, Scudetto, Talijanski kup i Ligu prvaka.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika