08.03.2012. / 15:40

Autor: Hina

Berlusconi u posjetu kod prijatelja Putina

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi doputovao je u Rusiju na večeru s prijateljem Vladimirom Putinom, pobjednikom predsjedničkih izbora, javlja u četvrtak ruska televizija.

Silvio Berlusconi i Vladimir PutinSilvio Berlusconi i Vladimir PutinBivši talijanski premijer Silvio Berlusconi doputovao je u Rusiju na večeru s prijateljem Vladimirom Putinom, pobjednikom predsjedničkih izbora, javlja u četvrtak ruska televizija.

Po dolasku u skijalište Krasnaja Poljana iznad Sočija, grada na jugu Rusije koji će ugostiti Zimske olimpijske igre 2014., Berlusconija su ugostili Putin i dosadašnji predsjednik Dmitrij Medvedev.

"Silvio Berlusconi je u Rusiji u privatnom posjetu", ističe se u televizijskoj reportaži.

"Dosadašnji i novoizabrani predsjednik večerali su s gostom u jednom od lokalnih restorana", dodao je on.

Ranije ovog tjedna Berlusconi je pohvalio Vladimira Putina, izabrana u nedjelju u prvom krugu ruskih predsjedničkih izbora sa 63,6 posto glasova, nazivajući ga "jednostavnim i skromnim čovjekom", koji je "puno napravio za svoju zemlju".

"To je izniman čovjek, jednostavan i skroman, velikih ljudskih kvaliteta i s velikim smislom za prijateljstvo", dodao je Berlusconi u intervjuu za ruski popularni dnevnik Komsomolskaja Pravda.

"Puno je učinio za svoju zemlji i odigrat će odlučujuću ulogu u budućnosti. Uvjeren sam da je Putin lider kakav je potreban za upravljanje tom velikom zemljom", naglasio je Berlusconi.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika