23.03.2012. / 15:38

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija Rohatinskog nazvala "Todorićevim plaćenikom"

"Tamo čuči plaćenik Ivice Todorića kojem je jedini cilj štititi i financijski potpomagati balon zvan Agrokor. Tamo čuči plaćenik koji na mig svoga gospodara otpušta 800 milijuna kako bi ga financijski potpomogao. Tamo čuči Todorićev plaćenik koji je svoju obavezu služenja građanima prodao za bijednih 2 milijuna kuna koje mu je gazda dao da spasi svoju založenu kuću!", optužuju iz Građanske akcije

Foto: Građanska akcijaFoto: Građanska akcijaGrađanska akcija ponovno je izvela jednu od svojih akcija. Ovoga puta posjetili su Hrvatsku narodnu banku i sjedište SDP-a.

"Danas nam je na meti bio još jedan Todorićev jatak i poltron. Još jedan u nizu onih koji mu pomažu izgraditi K+ rvatsku. Nakon njegovih pajdaša na K+ustavnom sudu, došli smo posjetiti jos jednu pridruženu članicu Agrokora - K+ rvatsku narodnu banku. Došli smo podsjetiti na još jedno novo pridruzeno poduzece i gotovo godinu dana staru poslovnu akviziciju i asimiliranje jos jedne institucije koja bi trebala raditi ZA gradjane i u INTERESU gradjana u balon zvan Agrokor", zapisali su u svom priopćenju.

Optužili su guvernera Željka Rohatinskog da se u javnosti prikazivao kao "običan čovjek", a zapravo je bio u poslovnoj vezi s Todorićem.

"Tamo čuči plaćenik Ivice Todorića kojem je jedini cilj štititi i financijski potpomagati balon zvan Agrokor. Tamo čuči plaćenik koji na mig svoga gospodara otpušta 800 milijuna kako bi ga financijski potpomogao. Tamo čuči Todorićev plaćenik koji je svoju obavezu služenja građanima prodao za bijednih 2 milijuna kuna koje mu je gazda dao da spasi svoju založenu kuću!", optužuju iz Građanske akcije.

"Ali to nije pravi problem ove zemlje. To što se Rohatinski prodao za bijedan iznos i stao u službu svoga gospodara bila bi samo još jedna kriminalna priča sa sudskim epilogom da se ne događa u katoličkoj džamahiriji rvatskoj. U K+ rvatskoj je ovo poželjan način stanja stvari gdje svatko svakog drži za grbu. Kako drugačije objasniti da ovakva nenormalnost ne interesira državno odvjetništvo, USKOK ili Bajića? Pa odgovor je jasan - u K+ rvatskoj guvernera K+ HNB-a bi trebao istraživati K+ Bajić! Nakaradnosti sustava nema kraja zar ne?
Da bi stvar bila još opskurnija i nevjerojatnija, za produljenje mandata Todorićevog pijuna, ruke je digao SDP! Pa smo zato i njih posjetili i podsjetili na činjenicu tko Todorićeve plaćenike i pijune drži još uvijek instalirane. Ovo je još jedna tužna priča iz daleke K+rvatske koju mi živimo a samo neki pojedinci uživaju", zaključuju svoje priopćenje iz Građanske akcije.

Vezane vijesti

'Zašto ne smanjujete kamate?'

'Zašto ne smanjujete kamate?'

Guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski u nekoliko je navrata opominjao banke u Hrvatskoj da su djelomično same krive što gospodarstvo… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 23.03.12. 16:49

Svaka čast! Što više i što češće treba ovakvih akcija da se ukazuje i naposljetku ovaj razmontiraju ostaci tog nakaradnog kradezeovog kriminalnog sustava vladanja i da svaka vlast zna da je pod prismotrom građana i medija.


registracija
11/1/10

fluid, 23.03.12. 18:29

HNB - tužna priča hrvatske stvarnosti već 20 godina.Naslov priče bi mogao biti i ; "Od Škreba do Rohatinskog" .Tko ne shvaća da je sve ovo zacrtani scenario koji se može nazvati po onome tko je udario temelje za isti,radi se o Tuđmanov -oj doktrini i modelu pretvorbene pljačke Hrvata i Hrvatske.To je lice i naličje sage o "200 bogatih obitelji"koji će baštiniti hrvatsku.


registracija
27/12/06

Skipp, 23.03.12. 22:55

Neznam je li i na čijoj je platnoj listi guverner NB, ali znam da je svojom politikom precijenje kune jedan od glavnih ako ne i glavni uzročnik iluzije lažnog standarda u Hrvatskoj i upropaštavanja domaćeg gospodarstva . Precijenjena kuna rezultira jeftinim uvozom na kojem ne samo Todorić nego svi uvoznici enormno zarađuju i inflacijom šoping centara (u kojima šopaju čedne hrvatice iluzijama) i rezultat je što? S jedne strane dužničko ropstvo, erotski oglasi gdje za 100 eura možete dobiti u krevet "poštenu" hrvaticu koja si na takav način dopunjuje kućni proračun i kopanje po kontejnerima a s druge vile s bazenima, jahte i dame koje u lokalni dućan po kruh dolaze Range Roverima ...


registracija
9/11/09

superhik, 24.03.12. 02:13

Nakon 20 godina ste se sjetili da je sve namjesteno i da "stoka sitnog zuba" sluzi samo zato da bi ih se iskoristavalo i koristilo kao "topovsko meso". Laka vam noc gradjani, odavno se vec smrklo.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 24.03.12. 12:36

Bravo akcija!Tuđman je samo jedno pogriješio,nije 200 nego jedna obitelj.
Neka sve ide u lijepi K+.
Kako reče Čačić,da je sve dobro za Todorića dobro i za Hrvatsku.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 24.03.12. 12:41

Naravno,državna dalekovidnica neće objaviti ni riječ.
Vjerojatno ni druge.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika