11.04.2012. / 10:19

Autor: Nacional.hr

Jedriličari sa 'zagrebačkog mora' odlični na Solaris cupu Šibenik 2012.

Dodajmo kako će se u Zagrebu 21. i 22. travnja održati jedriličarska regata za Veliku nagradu grada Zagreba

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Mladi natjecatelji Yacht club Zagreba ostvarili su izvanredne rezultate na jedriličarskom natjecanju Solaris cup Šibenik 2012.

Karla Šavar završila je na 4. mjestu u ukupnom poretku i pobijedila u kategoriji djevojčica na ovogodišnjoj šibenskoj uskršnjoj regati. Niko Kaštelan pobijedio je u kategoriji do 12. godina. Jana Jelčić završila je kao treća među djevojčicama i zauzela 24. mjesto u svukupnom poretku. Timon Vertuš završio je regatu na 60. mjestu, Antonio Lunko na 61., a Nik Pivalica na 111. mjestu. Treba napomenuti kako njihovo vrijeme tek dolazi i kako će ostvariti i bolje rezultate vođeni trenerom Theom Pizzulom.

Dodajmo kako će se u Zagrebu 21. i 22. travnja održati jedriličarska regata za Veliku nagradu grada Zagreba. Yacht club Zagreb najavljuje kako će ponovo ugostiti preko 70 djece Optimista i Laseraša iz cijele Hrvatske.

Vezane vijesti

Stipanović srebrni na Svjetskom prvenstvu Lasera

Stipanović srebrni na Svjetskom prvenstvu Lasera

Tonči Stipanović osvojio je srebro na Svjetskom prvenstvu Lasera! Prva je to medalja u povijesti hrvatskog jedrenja na SP olimpijskog lakog samca.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika