12.04.2012. / 09:40

Autor: Nacional.hr

Gotovina i Markač protiv neonaci podrške

U krugu odvjetničkog tima generala Gotovine smatraju da je skup 'Za generale' nedopustiv. Do mišljenja samog Gotovine jučer se nije moglo doći

Mladen MarkačMladen Markač"Jučer sam razgovarao s generalom Markačem i rekao mi je da s tim nema baš ništa. Nitko ga nije kontaktirao i nije ga ništa pitao. General je poručio da po svojoj prirodi i po svjetonazoru u tome uopće ne želi sudjelovati niti imati ikakvog kontakta s ljudima", kazao je za Novi list Markačev odvjetnik Goran Mikuličić, komentirajući najavu o održavanju međunarodne konferencije nacionalista, odnosno pratećeg mimohoda, u znak podrške njemu i Anti Gotovini.

Također je dodao, na najavu organizatora da će koristiti njegove slike, da mogu mahati s čim žele, ali da im on potporu nije dao.

"General Markač apsolutno se ograđuje od HČSP-ova skupa", poslao je nedvosmislenu poruku pritvorenog generala.

U krugu odvjetničkog tima generala Gotovine smatraju da je skup 'Za generale' nedopustiv. Do mišljenja samog Gotovine jučer se nije moglo doći.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 12.04.12. 09:59

eto kao za Generale tako da ih se proglasi da su ONI --NACI.....manipulacija naroda....


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 12.04.12. 11:02

Sto je sada ovo? Gospodi ''generalima'' tj. ovome ''gospodinu'' spomenutom u tekstu, ukoliko je naravno vjerovati svemu ovome sto se pise, u ovim i ovakvim okolnostima vise ne odgovara podrska ''domoljuba''? Pa nacionalizam, pri cemu se i vise nego otvoreno, cak s ponosom u Hrvatskoj, naravno u odredenim ''krugovima'', koketiralo i jos uvijek to cini sa nacizmom, je glavno IME I PREZIME CITAVE IGRE koja nas je dovela sve skupa tu gdje sada jesmo. Koga vise, koga manje! Daleko bila od mene bilo kakva zla namjera implementirati i pripisivati bilo kome bilo sto, ali kako objasniti nepobitnu cinjenicu da se ovakvi ultra desnicari tako lako obracaju i asociraju uopce na ljude koji predstavljaju i bili su na celu Hrvatske Vojske? Danas, kada ZAMISLJENA IGRA nije ni priblizno odigrana kako su to ''NAJVECI DOMOLJUBNI UMOVI'' koje je dala hrvatska zemlja to pocetkom 90. zamislili i ''ZAIGRALI'', nema druge nego zauzeti odredene stavove koji citavo stanje barem nece pogorsati. Covjek nosi ovo velicanstveno ime iz razloga sto je sposoban uciti. Zar nismo uspijeli primijetiti da NAJVECI HRVATSKI SINOVI se nikada nisu ''dicili'' nekakvim HRVATSTVOM ves su jednostavno cinili dobro od kojega su imali koristi i jedan i mnogi bez obzira na nacionalnu ili rasnu pripadnost? Zar je jos uvijek tako tesko shvatiti da duhovna atmosfera u zadnjih 20-ak godina u Hrvatskoj i neminovno i sire, nema nicega konstruktivnog upravo zbog nepobitne cinjenice navedene u prethodnoj recenici? Hrvatskoj je potrebna duhovna transfuzija, koja bi prije ili kasnije trebala uslijediti. Jedno je u svakom slucaju sigurno a to je da je svatko od nas ponaosob odgovoran sto cemo uciniti vec sljedeceg trenutka, zar ne?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika