Objavljeno u Nacionalu br. 384, 2003-03-26

Autor: Nacionalova redakcija

BK TELEVIZIJA

Laži novog srpskog potpredsjednika vlade Čede Jovanovića

"Hrabri" MILOMIR MARIĆ odbio je objaviti Pukanićev demanti na BK TV"Hrabri" MILOMIR MARIĆ odbio je objaviti Pukanićev demanti na BK TVGostujući u nedjelju navečer, 23. ožujka, na BK TV (vlasništvo srpskih tajkuna braće Karić), potpredsjednik srbijanske vlade i Demokratske stranke Čedo Jovanović lagao je srbijanskoj javnost kad je rekao da je direktor Nacionala Ivo Pukanić proveo tjedan dana u kućnom pritvoru. Svojim lažima Jovanović je još dodao kako je Pukanić umiješan u šverc drogom, duhanom i naftom na Balkanu te da je povezan s “Legijom i Šiptarom i hrvatskom mafijom”, zbog čega ga je hrvatska policija i uhitila i vodi se proces protiv njega u Hrvatskoj. Da je to teška laž i manipulacija, znali su istog trenutka i glavni urednik BK TV i srbijanski potpredsjednik. Nakon što je doznao za skandaloznu Jovanovićevu izjavu, Pukanić je nazvao Milomira Marića, glavnog urednika BK TV, i pitao ga čemu služe takve laži i podmetanja na njegovoj televiziji.
Marić je odgovorio kako je odmah poslije emisije upozorio Jovanovića da nije istina što je izjavio, jer da je ta vijest iz srpskih novina davno demantirana. Prema Marićevim riječima, Jovanović je na to samo odmahnuo rukom i rekao: “Sad kad je otišlo u eter, neka demantira.” Pukanić je nakon toga zamolio Marića da objavi njegov demanti, no urednik BK TV odgovorio je da ne može, jer je u Srbiji izvanredno stanje. Zaista pošteno novinarstvo: za Jovanovićeve laži ne vrijedi izvanredno stanje, a za demanti vrijedi. Jovanović se okomio na Pukanića jer je javno rekao da motive ubojstva Zorana Đinđića treba tražiti i u njegovim neraščišćenim računima s mafijom koja ga je dovela na vlast. O vezama sa surčinskim klanom MUP Srbije mogao bi pitati i samoga Jovanovića. O tome on zna gotovo sve.

Vezane vijesti

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Matanić i Mafalani pravomoćno osuđeni za Pukanićevo ubojstvo

Vrhovni sud potvrdio je osuđujuću presudu Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju zbog sudjelovanja u ubojstvu suvlasnika "Nacionala" Ive Pukanića, a od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika