20.06.2005. / 10:42

Autor: Hrvoje Perinić

OSIJEK

Izašao prvi broj Osijek Newsa

Pored Zagreba, Osijek je drugi veliki hrvatski grad koji je dobio svoj NEWS. Naime, od 15. lipnja stanovnici glavnog grada Osječko-baranjske županije te šire okolice u koju čine Đakovo, Valpovo, Našice i Beli Manastir putem Hrvatske pošte, svaka dva tjedna, dobivat će prve prave besplatne novine u Hrvatskoj. Osječko izdanje tiska se u 40.000 primjeraka, što s 270.000 primjeraka koji se dijele u Zagrebu čini ukupnu tiražu od 310.000, te je na taj način NEWS još jače potvrdio reputaciju najtiražnijh novina u Hrvatskoj.
Za realizaciju projekta Osijek NEWS-a, ključna je bila suradnja NCL Media Grupe i tvrtke Media Set, u čijem je vlasništvu “Gradski Radio”, najslušanija postaja Osječko-baranjske županije. Upravo s te postaje za kreiranje Osijek NEWS-a zaduženi su vrsni novinari i urednici koji su prošli višemjesečne pripreme u suradnji s zagrebačkom redakcijom.

“Ovo prvi korak širenja NEWS-a. Kroz godinu i pol cilj nam je pokriti sve regije u Hrvatskoj, te doseći tiražu od 800.000 primjeraka”, rekao je predsjednik Uprave NCL Media Grupe Ivo Pukanić na promociji Osijek NEWS-a održanoj 17. lipnja u luksuznom Hotelu Osijek, Ispred tvrtke Media Set, Renato Lukić koji je ujedno i direktor “Gradskog radija” istakno je kako su godinu dana unaprijed prodali više od 90 posto oglasnog prostora u Osijek NEWS-u. Na kraju je ovaj projek pozdravio i Anto Đapić koji se u javnosti tom prilikom prvi put pojavio u svojstvu gradonačelnika Osijeka.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika