13.02.2003. / 00:00

Autor: Mario Duspara, Marina Biluš

POZNATI

ODBIO IGRATI SA SUPRUGOM

Brad Pitt, slavni hollywoodski glumac, odbio je prijedlog da se opet pojavi u popularnoj televizijskoj seriji “Friends”, te zaigra zajedno sa svojom suprugom Jennifer Aniston. On se prije dvije godine pojavio u jednoj epizodi, gdje je igrao sporednu ulogu. Uloga za Brata Pitta bila je tako napisana da se on u toj epizodi stalno svađao sa Jennifer Aniston, što je publici, koja je dobro znala za njihove odnose u stvarnom životu, jako svidjelo, a svidjelo se i kritičarima, pa je Brad Pitt čak nominiran za najveću američku televizijski nagradu “Emmy” za sporednu ulogu.
Sada bi producenti željeli ponoviti sve to u posljednjoj sezoni serije “Friends”, ali je Brad Pitt to odbio. Rekao je da je to bila šala, koja je dobra samo jednom, a da mu se isti vic ne ponavlja još jednom. “Kada se vic ponavlja” –rekao je Pitt – “on više ne može biti zabavan kao prvi puta.” Uz to, on smatra za sebe da je ozbiljan glumac, te da mu takovi potezi nisu potrebni. Navodno ga je supruga Jennifer Aniston nagovarala da prihvati ulogu, ali u nagovaranju nije uspjela.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika