10.05.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

POZNATI

BOJKOTIRALA DESETGODIŠNJICU

BOJKOTIRALA DESETGODIŠNJICU

Tori Spelling, jedna od glavnih glumica nekada vrlo popularne televizijske serije “Beverly Hills 90210”, bojkotirala je proslavu desetgodišnjice serije, te snimanje posebne emisije o toj godišnjici, iako je to sve organizirao njezin otac, slavni televizijski producent Aaron Spelling. Ona se odlučila na bojkot kada je saznala da je njezin otac na proslavu pozvao Shannon Dougherty, koja je također u seriji “Beverly Hills 90210” glumila jednu od glavnih uloga, ali s kojom Tori Spelling nije bila nikada u dobrim odnosima, te je bila vrlo sretna kada je Shannon Dougherty zbog svađa s ostalim članovima ekipe napustila seriju već 1994. godine.
Američko novinstvo tvrdi da je Tori Spelling ljubomorna što je Shannon Dougherty kasnije napravila izuzetno uspješnu glumačku karijeru, pa je čak imala i jednu od glavnih uloga u seriji “Charmed”, dok njoj to nije uspjelo nakon prestanka serije “Beverly Hills 90210”. Nakon toga je nastupila u nekoliko televizijskih filmova, no, bez većeg uspjeha. Posebno je ljuta na oca, koji je Shannon Dougherty dao priliku da nastupi u novoj seriji, a njoj, iako mu je kći, nije takvu priliku pružio.

Vezane vijesti

Ukrajina prijetnje bojkotom smatra ponižavajućima

Ukrajina prijetnje bojkotom smatra ponižavajućima

Ukrajinski premijer Mikola Azarov u ponedjeljak je ocijenio kako je ponižavajuće da nekoliko europskih političkih čelnika prijeti bojkotiranjem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika