07.02.2007. / 10:11

Autor: Ana Kirin

SLUČAJ SELOTEJP

Osječki sud zatražio novo psihijatrijsko vještačenje Glavaša

Ako sudska medicinska vještakinja psihijatrica Željke Vukšić-Mihaljević Glavaša proglasi procesno sposobnim sudac Kovač će donijeti novo rješenje o nastavku istrage

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku zatražio je u utorak 6. veljače novo sudsko-psihijatrijsko vještačenje Branimira Glavaša, koji se nalazi na liječenju u osječkoj Kliničkoj bolnici. Vještačenje je povjereno sudskoj medicinskoj vještakinji psihijatrici Željki Vukšić-Mihaljević, koja je Glavaša pregledala i prije mjesec dana i zaključila da je procesno nesposoban.

Miroslav Rožac, glasnogovornik Suda i zamjenik predsjednika Županijskog suda u Osijeku, rekao je je kako od trenutka kada sudska vještakinja primi rješenje, "ima rok od tri dana da pregleda svu medicinsku dokumentaciju i Branimira Glavaša te suca Kovača izvijesti o procesnoj sposobnosti ili nesposobnosti."

Sudac Kovač je 20. prosinca prošle godine privremeno prekinuo istragu za Branimira Glavaša u slučaju umorstava civila na Dravi a nakon vještačenja će donijeti novo rješenje u slučaju da se Glavaša proglasi procesno sposobnim.

Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika