03.04.2007. / 12:54

Autor: Stjepan Marković

NOVA TV

Ćaleta s ovrhoviteljem potražuje vlasništvo

Ivan Ćaleta, direktor Operativne kompanije Nova TV, s zaštitarima, odvjetnicima i sudskim ovršiteljom upao je u prostorije Nove TV u Remetnicu. Ćaleta je dobio sudski spor protiv američke grupacije CME i potražuje vlasništvo nad tom kompanijom. Iz Nove TV je poslano kratko priopćenje u kojemu stoji: "Uprava Nove TV dopustila je ulazak odvjetnicima i sudskom ovršitelju. Očekuje se da će u sljedećih nekoliko sati napustiti prostorije Nove TV jer odluka suda o tome da mogu ući u prostore Nove TV nije pravomoćna, a i Operativna Kompanija se ne nalazi na toj adresi."

CME je 2004. godine za 24 milijuna eura kupila Novu TV od Operativne kompanije, no Ćaleta posljednje dvije godine na sudu pokušava dokazati vlasništvo. Prema neslužbenim informacijama CME nije isplatio Ćaleta do kraja te on sada namjerava uzeti dvije prostorije i opremu na ime duga.

Vezane vijesti

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

Engleska nogometna liga EPL je u srijedu objavila prodaju televizijskih prava za utakmice Premier League za razdoblje od 2013. do 2016. godine za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika