04.04.2007. / 14:26

Autor: Stjepan Marković

SLUČAJ GLAVAŠ

Matijević optužio Fabera da proizvodi dokaze

"Ove optužbe su nešto najsmješnije što sam čuo", rekao je za Nacional.hr Vladimir Faber

Jedan od odvjetnika Branimira Glavaša, Dražen Matijević, podijelio je u srijedu 4. travnja CD s fotografijama osječkog odvjetnika Radoslava Arambašića i načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Vladimira Fabera. Fotografije je prema riječima Matijevića mobitelom u utorak oko 14:30 slikao njemu nepoznati građanin. Matijević tvrdi da su ove fotografije još jedan dokaz da su se dokazi u istrazi protiv Glavaša i ostalih šestero okrivljenika proizvodili, a ne prikupljali. Radoslav Arambašić je svjedok u slučaju "selotejp" koji se vodi protiv Branimira Glavaša.

"Ove optužbe su nešto najsmješnije što sam čuo", rekao je za Nacional.hr Vladimir Faber i dodao: "Odvjetnik Matijević ima bujnu maštu te mi je ispod časti komentirati optužbe". "Svakodnevno popijem nekoliko kava s uglednim Osječanima i ne razumijem zašto bi bilo čudno da ju popijem s Arambašićem. Naša kava nije nikakva tajni sastanka jer smo ju popili u jednom od najprometnijih kafića u gradu", rekao je Faber. "Arambašić me pozvao na kavu kako bi mi zahvalio na uspješnoj policijskoj intervenciji kada je njega i njegovog sina, Vjenceslava, oteo Viktor Tolj", rekao je Faber i dodao da se Arambašič zahvalio i ostalima koji su sudjelovali u akciji, tako je specijalce pozvao na čobanac.

Na internet stranici Branimira Glavaša objavljena je navedena fotografija ispod koje stoji tekst nagradnog pitanja: "S kim se još Vladimir Faber sastao istoga dana u 11 sati, u restoranu na Copaccabani? Tko točno odgovori na postavljeno pitanje vlasnik portala će ga nagraditi s 1000 ( tisuću ) kuna".

Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika