10.04.2007. / 13:44

Autor: Melisa Skender

Životna priča

Goran Višnjić: Životna i poslovna prekretnica

U novom broju Extre najveća hrvatska zvijezda u Hollywoodu, 34-godišnji Šibenčanin Goran Višnjić, objašnjava svoju odluku da, nakon osam godina, napusti serijal "Hitna služba"

Goran Višnjić odlučio je, nakon 175 snimljenih epizoda, napustiti seriju "Hitna služba" a, kako se može naslutiti iz izjava njegove menadžerice Meredith O'Sullivan, njegova je karijera upravo na važnoj prekretnici. Dosadašnju ulogu pedijatra Luke Kovača navodno bi trebao zamijeniti ulogom negativca u jednom od novih blockbustera, a nagađa se kako je riječ o novom filmu o agentu Jamesu Bondu.

"Snimanje serijala prilično je naporno. Setovi su svaki dan i ne ostaje mi previše vremena za druge projekte, a želim se više posvetiti snimanju filmova", svoju je odluku o napuštanju "Hitne službe" objasnio Višnjić.

Od kad je najavio odlazak iz serijala, Višnjić kao da je promijenio i svoje navike. Donedavno samozatajan glumac sada sve češće posjećuje hollywoodske zabave, a novinarima koje je u pravilu izbjegavao nedavno je otvorio i vrata svog doma na Hollywood Hillsu. Američki magazin InStyle donosi tako u svom travanjskom izdanju ekskluzivnu reportažu s brojnim fotografijama prostrane prizemnice koju je uredila njegova supruga Ivana, kćer redatelja Antuna Vrdoljaka.

"Jedne večeri 1997. godine ušla je u moj omiljeni bar u sklopu kazališta Gavella i kad sam je ugledao rekao sam sebi - to je to. No, bio sam previše sramežljiv i nisam je odmah pozvao van nego tek nakon nekoliko dana, kad sam našao jednog prijatelja koji je imao njezin broj telefona. Od tada se više nismo rastajali. Kad sam dobio ponudu za odlazak u Ameriku, pitao sam ju želi li poći sa mnom. Nakon što je razmišljala pet sekundi, rekla je da. Na neki je način ta njezina odluka bila važnija od njezinog pristanka da se uda za mene 1999. godine"

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika