29.06.2007. / 12:35

Autor: Marko Biočina

AUTO BOMBA

Spriječen teroristički napad u Londonu

Jutros je u središtu Londona spriječen teroristički napad. Mediji javljaju kako je pronađena "potencijalno opasna eksplozivna naprava" unutar jednog automobila u londonskoj četvrti Haymarket, koja je zatvoren radi sigurnosti građana.

Prema neslužbenim informacijama, bomba je bila postavljena u sivi Mercedes, kojem su bile i dvije plinske boce i velik broj čavala. Očevici kažu kako se nepoznati muškarac s automobilom zabio u kante za smeće pored jednog noćnog kluba, te zatim pobjegao. Prema izjavi svjedoka jedan se muškarac s automobilom u kojem je bio eksploziv zabio u kante za smeće pored noćnog kluba u središtu Londona, te je zatim trčeći pobjegao.

Zasad se ne zna tko je planirao ovaj napad, ali mediji spekuliraju kako se radi o islamskim militantima koji žive na području Velike Britanije. Dužnosnici policije ne žele isključiti ni mogućnost da su napad planirala IRA.

Vezane vijesti

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Prošloga tjedna u Londonu je za javnost otvoren Granary Square, jedan od najvećih urbanih javnih prostora tog tipa u Europi koji će veličinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika