25.09.2007. / 11:48

Autor: Marijana Zrinjski

ZAGREB

Stanari Kupske traže od "Tehnike" da im plati bolji smještaj

Vesna Jurički, odvjetnica stanara Kupske ulice koja je zbog izvođenja građevinskih radova na HEP-ovim podzemnim garažama, propala u zemlju, danas u 14 sati započinje pregovore sa izvođačima radova, tvrtkom Tehnika koja im treba osigurati bolji smještaj od hotela Remetinec gdje su smješteni od nedjelje, piše Indeks hr..
Neki od stanara Kupske nisu zadovoljni smještajem za koji kažu da je prljav i devastiran.

Pročelnik zagrebačkog Ureda za zdravstvo, socijalnu zaštitu i branitelje i osoba zadužena za kriznu situaciju Zvonimir Šostar, nakon pobune stanara poručio je da će im Tehnika naći bolji smještaj o svom trošku. Stanari razmišljaju o dvjema varijantama. Prva je da ih se smjesti u podstanarske stanove koji će im biti plaćeni, a druga je smještaj u hotelu. Također, traže da taj smještaj bude negdje u njihovom naselju.

Podsjećamo, iz Kupske je evakuirano ukupno 66 osoba, od toga 19 obitelji, šest samaca te dva studenta podstanara. 48 osoba smješteno je u hotel u Remetincu.

Vezane vijesti

Slovenski ustavni sud protiv Titove ulice

Slovenski ustavni sud protiv Titove ulice

Slovenski ustavni sud poništio je odluku ljubljanskoga gradskog vijeća iz lipnja 2009. godine o imenovanju jedne nove ulice u tom gradu Titovom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika