14.11.2007. / 12:18

Autor: Nina Tomljanović

IZBORNA KAMPANJA

Novi provokativni spot HSP-a

HSP u novom spotu koji će se prikazivati od danas do nedjelje oštro napada i SDP

Nakon provokativnog HSP-ova spota koji su odbile emitirati dvije javne televizije HTV i OTV, istoimena stranaka danas izlazi sa novim spotom u kojem oštro napada i SDP. Nadaju se, kaže redatelj Jakov Sedlar, da drugi spot pod nazivom "Blizanci i Skandali i afere" neće doživjeti sudbinu prvijenca spota "Riva", piše Večernji list.

"Nismo štedjeli ni HDZ ni SDP", kaže Sedlar dodajući kako će od danas do nedjelje pokušati na svim TV postajama emitirati taj spot, u kojem su kronološki nabrojene najveće afere koje su obilježile vladavine SDP-a i HDZ-a od Riječke banke, Bechtela, Fonda za privatizaciju , prodaje Plive, financiranja Lenca, prodaje Excelsiora te premijerovih satova.

U spotu se, osim samih afera, pojavljuju i naslovi iz tiska, koji su kaže Sedlar, radili na temelju činjenica, kao što su "Hrvatska pred bankrotom", "Temelji Nove Jugoslavije" te premijerova zabrana objavljena u Vjesniku pod naslovom "Nema godišnjeg dok se hvata Gotovina", upućena osobama koje su provodile akcijski plan.

HSP također priprema i treći spot, čiji sadržaj Sedlar nije želio otkriti, ali navodno će spot biti afirmativan te će naglasak biti na socijali kako bi se birače upozorilo na siromaštvo i nezaposlenost koje su u Hrvatskoj vrlo izražene.


Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika