Objavljeno u Nacionalu br. 627, 2007-11-19

Autor: Milan Pavlinović

GALERIJA

Zadnji Barbierijev 'Kanconijer'

VELJKO BARBIERI objavio je četvrti svezak Kuharskog kanconijeraVELJKO BARBIERI objavio je četvrti svezak Kuharskog kanconijera Pisac i kulinarski ekspert Veljko Barbieri objavio je posljednji, četvrti svezak književnog i gastronomskog bestselera Kuharski kanconijer u izdanju Profila. Barbieri je serijal kolumni započeo prije sedam godina u Nacionalu i kuhinje antike, srednjeg vijeka, renesanse, baroka i modernog doba odsad su pri ruci za sve gurmane, ili kako autor kaže, za sve "gulozane i bonkuloviće".

Vezane vijesti

Mesalinino slatko meso

Mesalinino slatko meso

Nevjerna žena rimskog cara Klaudija tvrdila je, ne bi li opravdala svoje nazasitne i besramne orgije, da je izravni potomak Demetre i Cerere,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika