08.12.2007. / 11:27

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

SDP: "Crpimo optimizam iz razgovora s potencijalnim partnerima"

Međutim, ono što ih je iznenadilo to je da se u pregovorima HDZ-a i koalicije HSS-HSLS našla i tema zdravstva, o kojoj kako kažu SDP-ovci, nije bilo najava

O jučerašnjim pregovorima, na kojima je kako su izvijestili koalicija HSS-HSLS te njihov pregovarački partner HDZ postignuta većina uvjeta, iz SDP-a nije bilo službenih komentara. ''Nema razloga da išta komentiramo jer se do srijede ništa ne zna'', kažu iz SDP-a, te tvrde kako oni i dalje pokušavaju sastaviti vladu te da ne smatraju da je sve izgubljeno jer iz, kako kažu, razgovora s potencijalnim partnerima i dalje crpe optimizam.

Međutim, ono što ih je iznenadilo to je da se u pregovorima HDZ-a i koalicije HSS-HSLS našla i tema zdravstva, o kojoj kako kažu SDP-ovci, nije bilo najava. No, kako bilo, oni smatraju da su izgledi SDP-a takvi da se nakon konačnih izbora može sastaviti vlada koja će imati predznak lijevog centra te u kojoj će baš poni imati glavnu riječ.

Iz SDP-a poručuju kako HDZ uživa u medijskoj predstavi. ''To je pritisak kojim pokušavaju uvjeriti javnost kako je sve gotovo, ali nije'', poručuju SDP-ovci.

Vezane vijesti

Nema više milosti za Grčku

Nema više milosti za Grčku

Koliko god da se može odahnuti nakon što je Grčka brzo dobila novu vladu, tako posao nije gotov. Prije svega Europa mora pokazati što može, piše u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika