11.01.2008. / 09:24

Autor: Marko Biočina

FRANCUSKA

Carla Bruni trudna?

Gotovo svakodnevno mediji objavljuju neku novu vijest o ljubavnoj vezi francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i talijanske manekenke Carle Bruni. Tako je pariški besplatni dnevni list 20 Minutes objavio kako je Carla Bruni trudna te kako bi Sarkozy ponovno mogao postati otac.

Podsjetimo, Sarkozy iz prethodnih brakova već ima tri sina. 20 Minutes svoju priču temelji na činjenici da je talijanska starleta nedavno posjetila kliniku u Neullyju. Iako vijest nije potvrđena, mnogi smatraju kako bi upravo trudnoća mogla biti razlog zašto su se Sarkozy i Carla bruni nakon vrlo kratke veze odlučili vjenčati. Tako se Carla Bruni već doselila u Elizejsku palaču, a navodno joj je francuski predsjednik već kupio i zaručnički prsten.

O tom se prstenu također puno pisalo u francuskim medijima, s obzirom da se radi o identičnom prstenu kakav je Sarkozy svojedobno poklonio svojoj bivšoj ženi Ceciliji. Inače, Carla Bruni i Cecilija Sarkozy fizički su vrlo slične tako da je vijest o identičnom prstenu poslužila kao argument onima koji tvrde da Sarkozy u Carli Bruni ustvari samo traži mlađu verziju svoje bivše supruge.

Posljednja istraživanja javnog mnijenja u Francuskoj pokazala su kako Sarkozyjeva popularnost opada zbog veze s manekenkom, ali čini se da francuskog predsjednika to ne zabrinjava.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika