14.01.2008. / 17:56

Autor: Katarina Zorić

FRANCUSKA

Sarkozy i Carla Bruni vjenčali se u četvrtak?

Glasnogovornik Elizejske palače David Martinon te predstavnik press službe francuskog predsjedništva Franck Louvrier nisu imali komentara na najnovije napise o ljubavnom životu francuskog predsjednika

Francuski list L'Est Republicain na svojim internetskim stranicama piše da su se francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i bivša talijanska manekenka i pjevačica Carla Bruni navodno vjenčali u četvrtak u Elizejskoj palači. List se poziva na na izvor blizak osobi koja je prisustvovala vjenčanju. Glasnogovornik Elizejske palače David Martinon te predstavnik press službe francuskog predsjedništva Franck Louvrier nisu imali komentara na najnovije napise o ljubavnom životu francuskog predsjednika.

Prema članku 169. građanskog zakona, piše L'Est Republicain, u određenim slučajevima objava informacije o vjenčanju može izostati.

Podsjetimo, Sarkozy je novinarima prošloga tjedna dao do znanja kako bi se uskoro mogao oženiti s Carlom. "Naša je veza ozbiljna", rekao je francuski predsjednik napominjući kako je izgledno da će javnost za taj čin doznati onda kada već bude gotov.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika