02.02.2008. / 14:48

Autor: Katarina Zorić

FRANCUSKA

Vjenčali se Sarkozy i Carla Bruni

Francuski predsjednik novinarima je već ranije dao do znanja da će se uskoro oženiti Carlom

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i bivša mankenka Carla Bruni vjenčali su se u Parizu, javlja BBC. Francuski RTL prenosi izjave svjedoka koji kažu da se par vjenčao u Elizejskoj palači, u službenoj predsjednikovoj rezidenciji.

Mladence je vjenčao načelnik Osmog arondismana u Parizu Francois Lebel koji je rekao da je mladenka bila u bijelom i "zanosna kao i uvijek" te da "ni mladoženja nije bio loš".Ceremoniji vjenčanja 53-godišnjeg Sarkozya i 13 godina mlađe Carle Bruni nazočili su članovi obitelji i bliski prijatelji.

Sarkozijeva ljubavna veza s Carlom Bruni bila je predmet mnogobrojnih nagađanja u francuskom tisku poslijednjih mjeseci. Francuski predsjednik novinarima je već ranije dao do znanja da će se uskoro oženiti Carlom. "Naša je veza ozbiljna", govorio je Sarkozy napominjući kako je izgledno da će javnost za taj čin doznati onda kada već bude gotov.

Podsjetimo, francuski predsjednik prošle se godine u listopadu službeno razveo od svoje supruge Cecilie.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika