13.02.2008. / 14:57

Autor: Marko Biočina

ITALIJA

Muškarac oteo 15 djece u vrtiću

Cristian Familiari, 32-godišnji Talijan navodno je osoba koja je zatočila petnaestoro i jednu odgajateljicu u vrtiću u talijanskom gradu Reggio di Calabriji. Familiari je do sada pustio petero djece, dok za puštanje ostalih navodno traži da mu se isplati 500 tisuća eura.

Policija sumnja da se otmičarov motiv krije u financijskim poteškoćama u koje je nedavno zapao, te da je pod utjecajem droge ili nekih lijekova. Prije nego što je upao u vrtić, Familiari je navodno pokušao oteti učenike iz lokalne osnovne škole, ali mu to nije uspjelo. U vrtić je uspio ući zato što se predstavio kao roditelj. Čim je ušao, odmah je zatočio djecu te zatražio razgovor s novinarima i predstavnicima vlasti kako bi dogovorio otkupninu te uvjete svoje predaje.

Oko vrtića okupilo se mnoštvo ljudi među kojima su i roditelji otete djece. Policija intenzivno pregovara s otmičarem, a državna televizija RAI je objavila kako je moguće da je otmičar uistinu otac djeteta koje se nalazi u vrtiću.

Snimatelji te televizije ušli su vrtić, a na snimci koju možete vidjeti ispod vidi se kako otmičar maše nožem.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika