28.02.2008. / 18:49

Autor: Igor Ćutuk

GOSPODARSTVO

Damir Kuštrak i Ivan Crnjac u Upravi Agrokora

Mladi ekonomist Ivan Crnjac i bivši zamjenik ministra financija u Račanovoj Vladi Damir Kuštrak nova su dva člana Uprave Agrokora

Damir Kuštrak i Ivan Crnjac nova su dva potpredsjednika Uprave Agrokora. Odluke o imenovanjima stupaju na snagu 1. ožujka, odlučio je danas Nadzorni odbor te tvrtke.

Damir Kuštrak preuzet će dužnost potpredsjednika Agrokora za izvozna tržišta, a široj javnosti poznat je kao član Račanove koalicijske Vlade i zamjenik ministra financija.

Na tim je dužnostima bio u vremenu od 2000. do 2003. godine. Nakon povratka u gospodarstvo od 2004. godine obavljao je dužnost predsjednika Uprave Medike i predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca.

Tridesetogodišnji Ivan Crnjac diplomirao je ekonomiju na Sveučilištu u Zagrebu, a titulu MBA stekao je na Bledskoj školi menadžmenta.

Profesionalnu je karijeru započeo u tvrtki CAIB, a Agrokoru se pridružio 2005. godine, kada je imenovan direktorom u strategiji tog poduzeća. Od 1. ožujka preuzet će dužnost izvršnog potpredsjednika za strategiju, spajanja i preuzimanja.


Vezane vijesti

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Mercator ostao bez Uprave zbog propale prodaje Agrokoru?

Uprava najvećeg slovenskog trgovačkog lanca Mercatora kasno sinoć podnijela je neopozivu ostavku na svoj položaj. Odlazak čelnih ljudi Mercatora… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika